Nádherné prostorné sídlo s velkými místnostmi a elegantním designem má celkovou užitnou plochu kolem 420 čtverečních metrů a objevilo se na realitním trhu teprve před několika dny. Boxer za něj požaduje 3,7 milionu dolarů, což je o 400 000 více, než za kolik jej minulý rok koupil. Nicméně pokud někdo hledá bydlení na klíč, může právě tato nemovitost být ideální volbou. Kovalev totiž prodává dům plně zařízený. A při pohledu na fotografie si můžete všimnout, že nabídka opravdu stojí za to.

Dům prošel nedávno renovací, takže interiéry i exteriér doslova září novotou. Kromě toho každý pokoj nabízí svou jedinečnou atmosféru, dostatek prostoru a vzdušnou jednoduchou eleganci. Po vstupu do domu se ocitnete v hlavní hale, z níž vedou dveře do obývacích prostor v přízemí, a jednoduché, do bíla laděné schodiště vás dovede do ložnic, které jsou situovány v prvním patře.

Hlavnímu obývacímu pokoji dominuje velký krb a vysoká francouzská okna vedoucí na terasu, kde se dá pohodlně odpočívat na zahradním nábytku, snídat či pořádat zahradní party, nebo si skočit a zaplavat si v bazénu. Celý obývací pokoj je laděný do šedobílé kompozice a je propojen s vedlejší jídelnou a kuchyní.

Ta je samozřejmě vybavena těmi nejmodernějšími spotřebiči a také zcela novými moderními skříňkami. Osvěžujícím dojmem působí zdi s dekorativními cihlami, které vypadají zcela neotřele a svěže a jakoby se vymykají celkovému ladění zbytku domu. Kromě cihel je v kuchyni také vidět kovové potrubí vedoucí k digestoři a další kovové prvky, které zde působí velmi moderním a zajímavým dojmem.

Cihlové stěny jsou prvkem, který kuchyň částečně propojuje s jídelnou a objevuje se také v jedné z koupelen. Koupelny v horním patře jsou u každé z pěti ložnic a jsou, stejně tak jako samy pokoje, originální a každá v jiném stylu. U hlavní ložnice se kromě toho navíc nachází velká prostorná šatna s dostatkem úložného prostoru.

Milovníci vína si přijdou na své ve vinném sklípku s kontrolovanou teplotou, který je umístěn ve spodním patře. Další vinotéka se pak nachází v obývacím pokoji.

Venkovní prostory s bazénem jsou velkoryse koncipovány pro veškerý komfort majitelů a jejich hostů. Kromě terasy s posezením je zde kout vyhrazený pro venkovní přípravu jídel na party včetně grilu, a dokonce je zde postavena i pec na přípravu pizzy.

Sergey Kovalev se s Anthonym Yardem setkají 24. srpna v Kovalevově rodném Rusku a jejich fanoušci očekávají zajímavý a napínavý zápas. Kovalev během své kariéry obdržel řadu titulů a v současné době je 33násobným vítězem, zatímco na kontě má pouhé tři prohry a jednu remízu.