Tok peněz plynoucích v Los Angeles do realitního trhu se v poslední době změnil v opravdový vodopád, obzvláště oblíbená lokace Westside a její Silicon Beach zažívají doslova boom.

Dům Natashi Gregson Wagner byl postaven v roce 2007 jako soukromé sídlo slavného architekta Rona Radzinera ve čtvrti Venice, v Los Angeles. Design tohoto dvoupodlažního domu navrhla také jeho společnost Marmol Radziner. Dům se nachází v oblasti, která je do značné míry obydlena místní smetánkou a celebritami. Přesto si příroda a také pozemky zde, v této přímořské oblasti jižně od Santa Moniky, zachovávají zdánlivě původní divoký ráz. Domy jsou zasazené do bujné zeleně a alespoň část pozemků bývá zalesněna nebo pěstována v přírodním a nevyumělkovaném rázu.

Tuto nemovitost Natasha Wagner koupila v roce 2013, a to za cenu 4,4 milionu dolarů, což bylo tehdy vnímáno jako velmi vysoká částka. Mnoho pozorovatelů ji považovalo za pobuřující, protože to byl téměř dvojnásobek cen, které se v této oblasti na realitním trhu objevovaly. Ale doba se změnila a vzhledem k tomu, že Venice patří k velmi vyhledávaným lokalitám, je nynější požadavek herečky v rámci běžných cen.

Ultramoderní dům, který byl navržen tak, aby maximalizoval dostupný prostor a vnitřní i venkovní bydlení na relativně úzkém pozemku, má dvě protější obdélníkové obytné plochy umístěné na opačných koncích pozemku, přičemž každá z nich je rovnoběžná s druhou a překlenuta kuchyní s výhledem na bazén, který vizuálně spojuje stavební formy.

Jižní obytná plocha, tvořená jednopatrovou prosklenou strukturou, zahrnuje obrovskou místnost, která kombinuje jak formální obývací pokoj, tak jídelní prostory. Odtud vede chodba přímo do rozlehlé kuchyně, která funguje jako centrum celého obydlí. Kuchyňská linka je vybavena moderními a novými skříňkami, špičkovými spotřebiči a luxusním snídaňovým koutkem. Její velký bonus také spočívá v prosklených stěnách, díky nimž zde majitelé mají přímý výhled na venkovní plavecký bazén a jídelnu s nástěnnými freskami s mohutným venkovním krbem.

Větší severní křídlo domu je ležérnější a zahrnuje připojenou garáž pro dvě auta - přístupnou z malé uličky za budovou - plus rodinný pokoj a kancelář. V horním patře jsou čtyři ložnice. Tři z nich sdílejí jednu koupelnu a rozlehlé hlavní apartmá zahrnuje šatnu a vlastní koupelnu s vanou.

Celá nemovitost je přirozeně zděná, hradlová a chráněná špičkovým zabezpečovacím systémem. Samotný dům je z ulice téměř neviditelný, neboť je skrytý za zdí vysokých javorů a dubů. Vzrostlé rákosí a trávy okolo domu způsobují, že místo připomíná svěží oázu uprostřed betonové pouště, za jakou je často Los Angeles považováno.

Jako starší dcera herečky Natalie Woodové, která se utopila za záhadných okolností nedaleko od Venice u ostrova Catalina, byla Natasha Gregson Wagner celý život na očích veřejnosti. Nyní, ve svých téměř 40 letech se provdala za herce Barryho Watsona a prostřednictvím řady chytrých investic do nemovitostí získala v posledních letech malé jmění. V devadesátých letech například zaplatila za chalupu v Malibu 1,2 milionu dolarů, kterou v roce 2013 prodala se ziskem několika milionů dolarů. Kromě této nemovitosti ve Venice vlastní i další kuriózní vilu v Ojai, v Kalifornii, kterou si zatím hodlá ponechat.