Problémy s erekcí nebo snížení libida doprovází silnější polovinu lidstva po tisíciletí. Moderní doba však s sebou přinesla velké množství faktorů, které zmíněné potíže umocňují a ty pak postihují mužskou populaci v míře dříve nezvyklé. Dnes jsou k dostání farmaceutické přípravky pro posílení erekce, ale jsou často spojovány s nežádoucími interakcemi při současném užívání jiných léčiv nebo s riziky pro osoby trpící srdečními chorobami.

Naproti tomu existuje celá řada bezpečných přírodních preparátů, které pomohou při ztrátě silné erekce nebo nedostatku výdrže.

Tato rostlinná afrodiziaka vrací mužům i ženám sebedůvěru, zvyšují touhu a celkově zlepšují kvalitu sexuálního života.

GUARANA – životabudič z Amazonie

Guarana (Paullinia cupana) je zdrojem až čtyřnásobného množství kofeinu, než je obvyklé v kávě. Zlepšuje kardiovaskulární činnost, čímž dochází k dokonalejšímu prokrvení v intimních partiích, dodává energii a posiluje libido.

Originální brazilská Guarana GUARANAPLUS v nejširší nabídce na českém trhu ve formě tablet, čistého prášku nebo ve veganských tabletách je jen u nás k dostání také ve výhodných XL baleních.

KOTVIČNÍK – touha a energie

Kotvičník zemní (Tribulus terrestris)zvyšuje produkci testosteronu a posiluje potenci. Je vhodný při léčbě mužské neplodnosti a zvětšení prostaty. Působí také v psychické rovině, pomáhá potlačovat stres, úzkost a deprese.

Vyzkoušejte nejkvalitnější kotvičník z Bulharska v produktech Exotic Herbs. Obsahují pomletou nať i plody kotvičníku, čímž je zaručeno optimální složení pro maximální účinek.

AŠVAGANDA – síla hřebce

Ašvaganda (Withania somnifera)známá jako indický ženšen a po staletí používané pro zlepšení tělesné kondice, dokáže posílit všechny údy těla. Kámasútra považuje ašvagandha za rozbušku silné vášně a touhy.

Poznejte omlazující účinek ašvagandhy pro zlepšení sexuálního života a podporu fyzické i psychické kondice. Koupíte ji v prášku nebo veganských kapslích.

MACA – královna And

Maca (Lepidium meyenii) obsahuje výživný komplex látek dodávajících tělu energii, má omlazují účinky a stimuluje správnou tvorbu hormonů. Poskytuje tělu dostatek zinku, který je jednou ze základních surovin pro tvorbu pohlavních hormonů.

Řada bylinných doplňků Exotic Herbs zahrnuje nejen samotnou organickou macu, ale i speciální směsi Guarana-Maca a Kotvičník-Maca. Objevte jejich sílu a vliv na reprodukční zdraví.

ŽENŠEN – kořen života

Ženšen pravý (Panax ginseng) je velmi účinný tonizující prostředek, který celkově podporuje vitalitu a imunitu. Tradičně je doporučen pro doplnění energie, zvýšení vytrvalosti a podnícení sexuálního apetitu v jakémkoliv věku.

Čistý ženšen Exotic Herbs je pěstován v nejvhodnějších podmínkách na severovýchodě Číny. Plněný ve veganských kapslích usnadňuje přesné užívání, na přípravu čaje je určen jemně mletý ženšenový kořen.

Přírodní bylinné přípravky jsou vítanou ochranou před okamžiky selhání, které jsou černou můrou každého muže. Určitě si z uvedených vyberete alespoň jedno rostlinné afrodiziakum, které se vám osvědčí.

Všechny tyto bylinky můžete zakoupit na GUARANAPLUS.