Svůj chicagský podkrovní byt ve čtvrti, kde mají i další herci z NBC své luxusní apartmány, prodává herečka za cenu 2,1 milionu dolarů. Je to poslední sleva z původní požadované ceny 2,5 milionu dolarů, se kterými přišla Sophia Bush loni na jaře. Tříložnicová a tříkoupelnová nemovitost se nachází v budově Acorn Lofts, šestipodlažní budově o 57 jednotkách, která byla postavena již v roce 1902.

Podle informací z realitní agentury zakoupila herečka toto apartmá o rozloze 350 čtverečních metrů v roce 2015 za 1,6 milionu dolarů a v březnu loňského roku jej poprvé uvedla do prodeje za 2,5 milionu dolarů. Mezitím již dvakrát cenu snížila.

Tento luxusní byt je ideální pro člověka, který miluje barvy, široké otevřené prostory, moderní design a hravost, s jakou jsou interiéry vybaveny. Přiznané cihlové zdi jsou symbolem přechodu společnosti West Loop, jež byt rekonstruovala, v posledních letech z historických skladů na módní restaurace, kavárny, umělecké galerie a obytné prostory.

Bílé dubové podlahy, dřevěné stropy a světlíky v kombinaci s kovovým potrubím a dalšími kovovými prvky z apartmánu dělají velmi moderní, přesto však nikoli chladný domov vhodný pro manažery či televizní a filmové hvězdy.

V kuchyni si můžete povšimnout modrých skříněk, je zde super moderní sporák Sub-Zero a mramorové pracovní desky. Závěsné osvětlení ve tvaru koulí působí neotřele a poskytuje dostatek světla při vaření. Mezi další výhody patří nerezové spotřebiče a vinotéka s řízenou teplotou. Kuchyně je spojena s jídelnou.

Hlavní ložnice je dostatečně prostorná, aby se do ní vešla i domácí kancelář, okenní stěna nabízí spoustu přirozeného světla. Dřevěné poličky z ořechového dřeva v obří šatně, jež se nachází hned vedle hlavní koupelny, nabízejí dostatek úložného prostoru pro obyvatele bytu, což se hodí právě zejména v Chicagu, kde se opravdu ještě stále střídají všechna roční období, čemuž je samozřejmě nutné přizpůsobit i šatník.

Hlavní koupelna je velmi luxusní, prostorná, kromě vany je zde i sprchový kout, a dokonce křišťálový lustr. I další dvě koupelny mají neotřelý design, jedna je laděna do zelené barvy, ve druhé dominuje klasická černo-bílá kombinace.

Barevný interiér bytu je výsledkem spolupráce hollywoodské hvězdy s místním designérem. Co dalšího je velmi zajímavého a k ocenění? Soukromá střešní terasa s nádherným výhledem na Chicago a obrovská soukromá prádelna s vlastními vestavěnými spotřebiči, jež se nachází ve sklepních prostorách. Součástí jednotky jsou také dvě parkovací stání v garáži.