Luxusní rezidence se nachází v Neapoli, na pobřeží Mexického zálivu na Floridě, přímo u pobřeží s bílými písečnými plážemi. Město je známé svými butiky i skvělým jídlem a přitahuje řadu známých i méně známých osobností, které zde rovněž mají svá sídla.

Není tedy divu, že svůj půvab mělo i pro Janet Evanovich. Její dům o rozloze 1100 metrů čtverečních se nachází přímo na pobřeží, obklopeném palmami a dalšími vzrostlými stromy, jež tvoří přirozenou hranici mezi jednotlivými vilami. Dům svou bílou barvou s modrými markýzami září do dálky. Jako každý dům u pobřeží má i tento vlastní molo, které je přímo spojeno s terasou. Na ní je vybudován i velký venkovní bazén se zahradním posezením.

Interiéry domu se nesou rovněž v bílé barvě doplněné dalšími, vesměs světlými barvami a odstíny. Jsou prostorné, vzdušné a velmi elegantně zařízené. V přízemí se nachází formální obývací pokoj, rodinný pokoj, kancelář, knihovna a také vlastní kino a posilovna. V horním patře jsou umístěny ložnice včetně hlavního apartmá.

V místnostech jsou podlahy pokryty dřevěnými podlahami, koupelny pak mramorovou dlažbou. Jídelnu a hlavní foyer doplňují nádherné umělecké lustry. Kuchyně je skutečně obrovská, nachází se v ní dva varné ostrovy uprostřed místnosti a moderní spotřebiče, které by ocenili mnozí šéfkuchaři. Přestože se kuchyně vyznačuje minimalistickým designem, najdeme v ní mnoho malých ozdobných doplňků, které kuchyni zútulňují.

V přízemí se rovněž nachází vinný sklep s prosklenými osvícenými vinotékami. Místnost vedle vinného sklepa je určena k posezení a odpočinku, najdeme zde pohodlný nábytek i vlastní bar. Hned vedle se pak nachází domácí kino a posilovna. Kromě hlavní kanceláře autorky najdeme v přízemí ještě jednu menší kancelář, kterou využíval Janetin manžel. Z obou kanceláří je nádherný výhled přímo na moře.

Janet Evanovich, 76, je velmi plodná spisovatelka, snad nejznámější jsou její romány o Stephanii Plum, jež se stane lovkyní lidí. Tato série obsahuje 26 knih a posledních 17 debutovalo na prvním místě v seznamu nejprodávanějších časopisů New York Times. Autorka vlastní firmu, spojenou s vydavatelstvím. Ve firmě pracují jak její manžel, tak i obě děti.