Vzhledem k složité situaci, ve které se princ Harry se svou ženou Meghan ocitli, rozhodují se pro bydlení nejen ve Velké Británii, ale hledají také možnosti v Americe. Sussexové mají své sídlo v Británii ve Frogmore Cottage, nicméně život na britských ostrovech se zejména pro vévodkyni zdá velmi svazující a Amerika nabízí velké možnosti. Princ Harry a Meghan v současné době žijí ve viktoriánském sídle na ostrově Vancouver se svým synem Archiem, ale zdá se, že Sussexové by dali přednost teplejšímu kalifornskému podnebí. Podle Daily Mail se prý manželskému páru zalíbila nemovitost, jejíž budovu i interiéry vidíte na fotografiích.

Dům o rozloze 1200 metrů čtverečních, známý pod názvem Petra Manor, byl původně postaven pro manželský pár herce Davida Charveta a herečky a fitness trenérky Brooke Burke v roce 2015, a zatímco se pár od té doby rozvedl, stále společně vlastní tento doslova palác. Nyní jej pronajímají jako velmi drahou rezidenci na pláži - podle médií může jít o neuvěřitelných 14 500 dolarů za noc.

Nemovitost si již krátkodobě pronajalo několik celebrit, například na líbánky nebo na dovolenou, mezi jinými v něm bydlela i Kylie Jennerová, americká modelka a podnikatelka, zakladatelka kosmetické firmy Kylie Cosmetics. Magnátka si pronajala tuto nemovitost na dva týdny během léta v roce 2018, loni se však přestěhovala již do jiného sídla v Malibu, které zakoupila.

Společnost, která dům spravuje, však řekla, že tento dům je k dispozici výhradně jako krátkodobý pronájem a že Sussexové panství zatím osobně nenavštívili. Přestože dům není oficiálně na prodejním trhu, pro prince Harryho a Meghan by mohl fungovat jako možnost dočasného bydlení, protože údajně uvažovali o přesídlení do Kalifornie na několik měsíců letos v létě.

Do lukrativního příbytku o deseti ložnicích a osmi koupelnách vede dvoupodlažní kamenný vstup. Velké otevřené prostory a francouzská okna jej činí vzdušným a opticky ještě větším. Ložnice se nacházejí v horních patrech včetně hlavního manželského apartmá. Většina pokojů má svou vlastní koupelnu.

V přízemí se nacházejí klasicky provozní místnosti. Kuchyně je vybavena širokými prkennými podlahami, dvěma středními varnými ostrovy a nerezovými spotřebiči té nejvyšší kvality. Ke kuchyni přiléhá velká jídelna a formální obytné prostory s krby.

K dispozici je v přízemí také impozantní vinný sklep a degustační místnost, dále taneční studio a kino. Kromě deseti ložnic se v domě nacházejí ještě speciální malá apartmá pro hosty, takže Sussexové mohou hostit řadu svých přátel. Venku na zahradě najdeme velký bazén, vířivku a tenisový kurt, kromě toho venkovní kuchyň a veškeré vybavení pro zahradní večírky.