Luxusní vila, situovaná v Hollywood Hills v L. A., byla navržena inovativním architektem Hagym Belzbergem. Hudebník dům zakoupil před pěti lety za částku 7,1 milionů dolarů. Jak ukazují snímky, rezidence má nízkou, ale velmi podlouhlou podobu a při pohledu z výšky trochu připomíná loď nebo elegantní ropný tanker. Nabízí celkem téměř 580 metrů čtverečních užitné plochy, na které je umístěno šest ložnic a sedm koupelen. Kromě hlavní budovy stojí na pozemku také samostatný dvoupatrový domek určený návštěvám.

Zpěvák, který je výraznou osobností v hudebním průmyslu, ale také módním designérem a příležitostně i filmovým producentem, nechal dům ihned po koupi vybavit velmi promyšleným bezpečnostním systémem. Kromě toho je však rezidence obehnána i přirozenými ochrannými prvky, které mají majitelům a jejich návštěvám zaručit soukromí. Na pozemku, který celkově měří 1,5 akru, najdeme mnoho vzrostlých stromů, zejména palem. Pozemek nabízí ohromující výhled na kaňon, město L. A. a také hory.

Hlavní dům je vystavěn pouze jako přízemní budova, což může pro mnoho zájemců být velmi praktickým kritériem. Velmi moderní interiér nabízí kromě výše zmíněných ložnic obří obývací pokoj s prosklenými stěnami, jídelní kout navazující na velice moderní a obrovskou kuchyni s dvěma varnými ostrovy, množstvím úložných skříněk a dalších prostor a nejmodernějšími spotřebiči.

Všechny místnosti mají prosklené stěny, takže je možné užívat si nádherný výhled přímo z postele nebo od jídelního stolu. V hlavní ložnici – apartmá majitele – se nachází nádherný krb a koupelna obložená pravým zeleným mramorem v barvě dolarových bankovek.

Západní strana domu byla navržena tak, aby absorbovala extrémní teplo pozdního odpoledního slunce, zatímco prosklená východní strana domu se otevírá do štíhlého dvora s úzkým pruhem sametového trávníku a dlouhým úzkým bazénem a lázněmi, jež končí přímo na konci terasy.

Dům pro návštěvy (penzion) je oddělen od hlavního domu dvorem, který funguje jako společenský prostor. Stojí těsně pod vyhlídkovou terasou a přímo před obývacím pokojem hlavního domu, odkud je možné na dvůr promítat filmy a obrázky, jež se pak odrážejí ode zdi penzionu.

Jméno Pharrella, třináctinásobného držitele Grammy, který vlastní několik rezidenčních nemovitostí ve svém rodném městě Virginia Beach, bylo v posledních několika měsících velmi často skloňováno ve sloupcích tištěných médií, a to právě ve spojitosti s realitami. Začátkem tohoto roku, těsně předtím, než zakoupil za 30 milionů dolarů nemovitost El Palmar v Coral Gables, nabídl k opětovnému prodeji za necelých 17 milionů dolarů vilu s více než 1700 metry čtverečními a deseti ložnicemi v oblasti Beverly Hills v L. A., kterou před dvěma lety odkoupil od filmového a televizního magnáta Tylera Perryho za 15,6 milionu dolarů.