Kytarista skupiny Rolling Stones Ronnie Wood prodává své sídlo v západním Londýně, kde momentálně bydlí se svou manželkou Sally Humphrey a čtyřletými dvojčaty Gracií a Alicí. Dům o celkové ploše téměř 410 metrů čtverečních opravdu nezapře, že v něm bydlí umělec a hudebník.

Bouřlivák Ronnie, který byl známý svými alkoholovými a drogovými úlety, je již deset let naprosto čistý a dům proměnil v klidný domov pro svou o 31 let mladší manželku a jejich děti. Vzhledem k tomu, že kromě kytary se také věnuje malířství, najdeme zde na stěnách také mnoho jeho obrazů.

Jak sám přiznal, alkoholu už má dost a nyní je mnohem větším příznivcem kaviáru než pití. Kaviár si také velmi oblíbily jeho dcery a snídají ho všichni společně s toastem, cibulí a vařenými vejci. Ronnie Wood se o něm vyjadřuje jako o „jeho černé pochoutce“. Řekl: „Holky to milují. Říkají: ,Tati, můžeme mít tu černou věc?ʹ Říkám: ,Jakou černou věc?ʹ A ony říkají: ,Víš - kaviár!ʹ Říkám: ,Buďte zticha, jinak bude každý chtít!“ dodává se smíchem.

Třikrát ženatý dědeček šesti vnoučat byl před koupí tohoto luxusního domu v módním Holland Parku v západním Londýně v roce 2011 osmkrát ošetřován na odvykací kúře, aby pomohla v jeho „cestě k střízlivosti“. Řekl: „Pro mě byl tento dům velmi důležitou kapitolou mého života, která přispěla k mojí cestě. Tady jsem se rozhodl, že začnu znovu.“

„Nejprve to vypadalo děsivě, ale pak jsem začal vidět světlo na konci tunelu.“ Talentovaný umělec Wood svým malířským dílem pokryl každou zeď domu, včetně obrazů spoluhráčů Rolling Stones spolu s královnou a Elvisem. Pro povzbuzení pozitivního myšlení také nechal dům vymalovat v jasných barvách. Dokonce i jeho toaletní papír má nepředvídatelné odstíny - růžovou, tyrkysovou a černou! Dům má fialové vstupní dveře, zatímco koberec v přední hale je to, co Wood nazývá „Coca-Cola red“.

Na jiných obrazech najdeme krajinomalby či obrazy koní, v domě se také nachází sochy nosorožců, které chce Wood chránit před jejich vybíjením. Jeden z jeho obrazů nese slogan: „Když se o sebe budu starat, mohu dosáhnout čehokoli“. Wood řekl pro The Sunday Times: „To je moje každodenní motto - to, čím žiji. To jsem si vymyslel, když jsem vycházel z nemocnice.“

Dům je nyní na prodej, protože rodina zde má sice sídlo, ale většinu času tráví ve svém venkovském domě poblíž Berkhamsted v Hertfordshire. Kromě něj vlastní také domy v londýnských Malých Benátkách, Irsku a Barceloně.