Nemovitost, ke které patří i 15akrový pozemek, je skvěle vybavena pro jezdecké potřeby. Nachází se zde osm stájí, vlastní paddock, oplocené výběhy, speciální stodoly a úložiště sena a dalšího krmení pro koně. Vlastní dům pak se skládá nejen z hlavní budovy, ale přiléhá k němu i domek pro hosty s kompletním vybavením pro ubytování návštěv. Kromě něj stojí na pozemku ještě samostatně rekreační chata se třemi ložnicemi a také dalším vybavením včetně kuchyně, koupelny a obývacího pokoje.

V hlavní budově se v horním patře nachází pět ložnic, z nichž hlavní apartmá má i vlastní šatnu a koupelnu, zatímco dole je pět formálních přijímacích a obývacích místností, dvě jídelny, velký rodinný obývací pokoj a salonek. Nechybí zde ani kancelář a pracovna a také perfektně vybavený vinný sklípek.

Přízemní část jednoho z křídel slouží jako wellness a fitness centrum. Najdeme zde krytý bazén, tělocvičnu s posilovacími přístroji a saunu, tedy vybavení potřebné pro každého žokeje, který se musí udržovat v kondici a také si hlídat váhu kvůli závodům.

Podle realitních makléřů je toto sídlo ideálním domovem pro ty, kteří milují koně a práci s nimi, proto očekávají velký zájem od možných kupujících. Oblast Newmarket je totiž známá svými závodními drahami a je také domovem dalších významných žokejů a trenérů. Dettori koupil tuto nemovitost před pěti lety a provedl zde několik menších úprav, jinak velkých stavebních zásahů nebylo třeba. A také teď je sídlo v perfektním stavu, takže nutných investic do oprav či rekonstrukcí nebude třeba, pokud ovšem nový majitel neprojeví potřebu.

Frankie Dettori, jehož italské kořeny nezapřou jeho temperament, patří mezi nejlepší světové žokeje v dostihových závodech. Svou první cenu získal již v 16 letech a v roce 1996 se mu povedl opravdu husarský kousek, když na dostizích v Ascotu zvítězil během jednoho dne v sedmi dostizích! V roce 2000 dokonce obdržel Řád britského impéria.