Bez nadsázky lze říct, že by vás ideální zimní pracovní oděv měl zahřát lépe než práce samotná. Výběr vhodného pracovního oděvu do chladných zimních měsíců je důležitou součástí pracovní přípravy. Zimní pracovní oděvy a obuv představují širokou škálu oblečení a doplňků, které vás spolehlivě zahřejí. Vyberete-li si správně, budete vybaveni i do nehostinných pracovních podmínek, a teploty pod bodem mrazu se na vaší výkonnosti nijak negativně neprojeví.

Výběr zimního pracovního oblečení je přitom poměrně široký a zajistí ochranu doslova každé části vašeho těla. Z čeho by se měl kompletní zimní pracovní oděv skládat? Základem je určitě pracovní bunda, kterou můžete doplnit zateplenými kalhotami. Zapomínat však nesmíte ani na ochranu rukou, dlaní a prstů v podobě zimních pracovních rukavic. Každý určitě také rád předejte promrzlým prstům na nohou, čemuž spolehlivě zabrání zimní pracovní obuv. V neposlední řadě pak nesmíte zapomenout na vhodné doplňky, jako jsou teplé zimní čepice nebo funkční ponožky. Pravděpodobně vůbec nejdůležitějším prvkem ochrany před chladem však je zimní pracovní bunda.

Zimní pracovní bundy

Základem zimního pracovního oděvu je jednoznačně svrchní část oděvu. Zimní bunda, kabát nebo kombinéza by měly nejenom zahřát – ochránit před chladem, rovněž by neměly omezovat v pohybu a zároveň být vyrobeny z dostatečně prodyšného materiálu.

V produktovém portfoliu CERVA naleznete hned celou řadu modelů zimních bund. Multifunkční zateplená zimní bunda 4v1 DRUMONE, pánská prošívaná bunda se stojáčkem OUSTON, případně zateplená zimní Hi-Vis bunda MONTROSE s reflexními pruhy.

Největší popularitě se však momentálně mezi zákazníky těší dva modely:





- Zimní bunda DAYBORO – zimní bunda s odepínací kapucí a prodlouženým zadním dílem. Bunda je vybavena řadou multifunkčních kapes, zipem krytým légou nebo nastavitelnou délkou rukávů.










- Zimní bunda NEURUM – celopropínací zimní bunda s kapucí a prodlouženým zadním dílem. Bunda je vyrobená z prodyšného materiálu, který je však odolný proti větru i dešti. Bunda je opět charakteristická řadou multifunkčních kapes a nastavitelnou délkou rukávů.





Zmiňované zimní pracovní bundy, které jsou základem pracovního šatníku do chladného počasí, lze samozřejmě doplnit i celou řadou pracovních kalhot.

Máme pro vás dobrou zprávu. Nyní si můžete o produkty CERVA dokonce i zasoutěžit, stačí odpovědět správně na tři soutěžní otázky a mít trochu štěstí při slosování.