Zní to neuvěřitelně, ale po pouhých třech měsících, kdy byla rezidence na realitním trhu, se našel kupec, a tak módní guru může své peníze investovat do nové nemovitosti v Palm Beach na Floridě. Zda mají Tomy Hilfiger s manželkou Dee Ocleppo již něco vyhlédnutého, není zatím médiím známé.

Sídlo v Greenwichi koupil pár v roce 2010, a to za 31,4 milionu dolarů. Tři roky strávili rekonstrukcemi, aby se palác proměnil dle jejich představ. Nádherný dům s mnoha věžičkami a 22akrovým pozemkem pochází již z roku 1939 a jeho interiéry nesou historizující půvabnou atmosféru venkovských starých sídel. Dee Ocleppo, také módní návrhářka, uvedla při rozhovoru pro Architectural Digest, že se zde cítí jako na „pravém anglickém venkově“. Přesto je však sídlo v blízkosti New Yorku a dalších větších měst.

Hlavní dům má více než 1 300 metrů čtverečních užitné plochy, je vybaven krásnými francouzskými věžičkami, které mu dodávají honosný nádech. Stěny zvenku obrůstají popínavé rostliny a v nejbližším okolí se nachází půvabná zahrada podle vzoru francouzských zahrad a parků, s mnoha perfektně zastřiženými keři, nízkými keříky a živými ploty vysazenými do geometrických obrazců a řadami cestiček. V zahradě se nachází několik dekorativních vodních fontánek a také samozřejmě zahradní bazén, kde je možné se v horkých letních měsících osvěžit.

Hlavní rezidence má šest ložnic, a tedy dostatek prostoru pro členy rodiny i návštěvy, nicméně v blízkosti hlavní budovy se nachází ještě zvláštní domek pro hosty, který ubytovaným hostům nabízí vlastní soukromí a dostatek komfortu. Vchod do hlavního domu „hlídají“ dva mramoroví jeleni. Po vstupu se před námi otevírá interiér velmi prostorný, připomínající zámecké interiéry. Mnoho místností je obložených dřevem či zde najdeme alespoň dřevěné stropy, na stěnách visí trofeje a ve většině místností najdeme také krby. Díky vitrážovým panelům v některých místnostech má dům atmosféru připomínající kostel.

V domě však nechybí moderní zařízení, jako jsou domácí kino či posilovna. K dispozici je také vinný sklípek a degustační místnost, venku se kromě bazénu nachází také tenisové kurty.

Hlavní ložnice, tzv. master suite, má vlastní útulný krb, balkon a velkými okny sem proudí dostatek denního světla. Prostorná hlavní koupelna zahrnuje podlahy z tvrdého dřeva a masážní vanu k odpočinku. Ostatní koupelny jsou v porovnání s touto skromnější, přesto však velmi moderní, obložené kvalitním mramorem a celkově laděné do světlejších tónů. V přízemí především stojí za povšimnutí velká otevřená šatna s masivní vestavěnou skříní a dostatkem prostoru. Ta byla samozřejmě pro slavného návrháře velmi důležitá, neboť zde na svých figurínách zkoušel nové modely, než se objevily na prohlídkách a později v prodeji.

Pokud se majitelé nemovitosti chtějí uchýlit pryč od okolního shonu, najdou půvabný kout, který tvoří pracovna propojená s knihovnou. Zde se nabízí pohodlné posezení u četby, ale také nádherný výhled do zahrady a okolí zámku. Také v obývacím pokoji najdeme příjemné posezení, navíc ve vedlejší místnosti je umístěn biliár, takže o zábavu není nouze.

Elegantní jídelna obložená dřevem zdůrazňuje kouzlo zámeckých interiérů. Neslouží však jako jediné místo, kde je možné se občerstvit. Majitelé ji využívali zejména pro větší společnost v době obědů a večeří. K neformálnímu občerstvení, jako snídaně či odpolední káva, většinou sloužila velká kuchyň, jež je vybavena žulovými deskami a pohodlným ostrůvkovým sezením. Mimo kuchyň a hlavní jídelnu je k dispozici ještě menší jídelní kout, vybavený v duchu loveckých salonků, jenž byl rovněž určen pro každodenní stravování a intimní setkání v menším rodinném kruhu.

Obrovský pozemek nabízí nejen sportovní využití, ale také nádherné lesy a v blízkosti domu zahrady určené k procházkám. V kombinaci se stylovým domem si tedy nový majitel za své peníze rozhodně pořídil přímo královské bydlení.