Tento 300metrový byt, který se na realitním trhu objevil za necelých 5,7 milionu dolarů a nachází se v bloku lemovaném stromy a galeriemi současného umění, koupili v červenci 2004 Kate Winslet a její tehdy nový, ale nynější exmanžel, oscarový režisér, producent a režisér Sam Mendes.

Daňové záznamy ukazují, že Winslet koupila Mendesův podíl na nemovitosti v roce 2012, rok po jejich rozvodu, a od té doby sedminásobná kandidátka na Oscara, která získala Oscara v roce 2009 za film „Předčítač“, využívala nemovitost s třemi ložnicemi a čtyřmi koupelnami k pronájmu, který jí příjemně zvyšoval příjmy. Podle záznamů totiž požadovala za pronájem měsíčně 20 000 dolarů.

Penthouse se nachází v nejvyšším patře domu a má vstup na velkou soukromou terasu. Dlouhá vstupní galerie vede do prostorné kombinace obývacího pokoje s jídelnou. Tato dlouhá spojená místnost zabírá celkem téměř 110 čtverečních metrů. Vysoké stropy a velké množství obrovských oken zajišťují brilantní přirozené světlo po celý den. Jednou z dominant místnosti je minimalisticky zařízený krb umístěný uprostřed stěny mezi okny, zatímco druhá stěna je lemována jednoduchými regály od podlahy ke stropu, které zaplňují celou tuto stěnu.

Jednoduchá kompaktní otevřená kuchyně, stojící na jednom konci této dlouhé propojené místnosti, není sice nijak velká, ale je vybavena špičkovými designovými spotřebiči, kvalitními pracovními deskami a dvojitým ostrůvkem s konzolovým snackbarem.

Mimo vstupní galerii se nacházejí dva velké pokoje pro hosty, jež mají společnou koupelnu v hale, zatímco slunná hlavní ložnice orientovaná na jih má bělené dubové podlahy, velkou šatnu a plně moderní koupelnu s vintage vybavením, které zahrnuje klasickou vanu pro dva, stojící samostatně, toaletu i sprchový kout.

V horním patře, kam z galerie vedou schody, je pak prostorný pokoj s připojenou koupelnou, který může posloužit jako čtvrtá ložnice nebo rodinný pokoj. Francouzskými dveřmi se pohodlně dostaneme na střešní terasu o rozloze 170 metrů čtverečních, která nabízí 270stupňový výhled na město, který zahrnuje Highline a řeku Hudson.

Kate Winslet je nyní provdaná za Edwarda Abela Smithe, synovce miliardáře Richarda Bransona, který se dříve jmenoval Ned Rocknroll. Žijí především ve Velké Británii, kde si užívají soukromí na statku v Sussexu, asi 90 mil jihozápadně od centrálního Londýna. Historická usedlost s osmi ložnicemi z červených cihel zahrnuje obrovský bazén, velké zahrady a velkou vodní plochu se soukromou padesátimetrovou pláží. Tuto nemovitost koupila v roce 2011 za cenu 3,25 milionu liber, když v okolí natáčela film „Blackbird“ z roku 2019 v jednom ze sousedních domů.