Finanční investor Marc Bell, producent na Broadwayi, majitel společnosti Terran Orbital a celoživotní fanoušek „Star Treku“, hledá nájemce do svého nádherně hravého „trekového“ sídla Boca Raton… Měsíční nájem činí 199 900 dolarů. Co všechno se však v sídle nachází?

Tuto pozoruhodnou nemovitost se majitel snažil prodat již od roku 2014, kdy se poprvé objevila na realitním trhu s cenou 35 milionů dolarů. Po neúspěšné sérii nabídek a prudkém snižování ceny – v roce 2020 dokonce na „pouhých“ 20 milionů dolarů – se Marc Bell rozhodl přestat s prodejem a vyzkoušet jinou strategii – nemovitost pronajmout! Pokud by však někdo přece jen projevil zájem o koupi tohoto excentrického bydlení, momentální požadavek zní 40 milionů dolarů. Majitel je však ochoten přistoupit na domluvu.

Sídlo se nachází v honosné oblasti Princeton Estates ve Woodfield Country Clubu a zvenku se dům jeví jako jakýkoli další „běžný“ luxusní dům bohatší vrstvy. Vejdete-li však dovnitř, ocitnete se ve zcela jiném světě, v jiné galaxii.

Rozlehlá rezidence o rozloze téměř 2 500 čtverečních metrů má devět ložnic, 16 koupelen a fantastickou „Star Trek“ atmosféru ve většině místností. Interiéry jsou inspirovány tímto seriálem tak dokonale, že již během pár okamžiků získáte dojem, jako byste chodili po jiné planetě nebo se ocitli ve vesmírné lodi. Mezi nejdůležitější místnosti domu logicky patří kino s vibrační podlahou po vzoru mostu kapitána Picarda v „The Next Generation“ a arkáda, ve které jsou umístěny různé hrací automaty, stolní fotbal a stolní hokej a řada miniatur kosmických lodí „Star Trek“.

Ne všechny místnosti samozřejmě mají motiv „Star Treku“, je tu například herna s videohrami, která připomíná bunkr z druhé světové války (na stropě je dokonce rozvěšena maskovací síť, takže dojem je velmi autentický), dětská ložnice s pohádkovou tematikou a další ložnice jako pirátský ostrov.

Venkovní prostory nabízejí možnosti odpočinku na terase a v rozsáhlé zahradě nebo možnost aktivní relaxace ve stylu plaveckého bazénu či basketbalového hřiště. Také příjemná zákoutí v zahradách nabízejí stín před rozpáleným floridským sluníčkem a večer je možné na zahradě uspořádat barbecue nebo zahradní party.

Bohužel pro Trekkies, jak se fanouškům tohoto seriálu v Americe říká, bude z domu odstraněna většina jedinečných memorabilií, včetně originálního páru protetických uší Spocka, které nosil jeho představitel Leonard Nimoy. Kino však zůstane zachované ve stejné podobě jako dosud, a pokud se noví nájemci nebudou moct přenést vesmírnou lodí, na pozemku je umístěn helipad pro poněkud nudnější pozemské cestování.