Johnson původně požadoval za rezidenci o dva miliony dolarů více, protože za tuto cenu nemovitost před rokem a půl koupil. Podle záznamů realitní společnosti Mansion Global je panství technicky vlastněno jakousi gruzínskou společností, sídlící v Los Angeles a úzce spojenou s obchodními manažery Dwayna Johnsona. Herec nemovitost zakoupil v roce 2019 a zaplatil za ni 9,5 milionu dolarů v hotovosti! K sídlu patří také 46akrový pozemek, vlastní stáje a hospodářské budovy a velká jízdárna.

Pokud se herci podaří nemovitost prodat, ani tak nemusí litovat ztráty dvou milionů dolarů, protože patří mezi nejlépe placené hvězdy Hollywoodu. Například za připravovaný film Red Notice, který by se měl letos objevit v kinech (původní termín byl odsunut, protože natáčení se komplikovalo kvůli pandemii), získal herec honorář 23,5 milionu dolarů!

Samotné sídlo stojí uprostřed travnatých pozemků a připomíná venkovský zámeček. Jeho celková plocha činí téměř 1 500 metrů čtverečních a nejdeme v něm osm ložnic, šest koupelen a tři samostatné toalety, velkou prostornou kuchyni, rodinný a formální obývací pokoj i pracovnu a knihovnu. Herec se již ze sídla odstěhoval, a tak byla odvezena i většina nábytku a dalších soukromých věcí. Na fotografiích tedy o to více vyniknou velké otevřené prostory jednotlivých místností.

Podle informací společnosti Beacham & Company, jež prodej zprostředkovává, jsou interiéry vybaveny špičkovými materiály, ať už se jedná o kvalitní podlahy z ořechového dřeva, nebo kuchyňskou linku s těmi nejkvalitnějšími spotřebiči. V místnostech jsou přiznané kamenné zdi a klenuté stropy s dřevěnými trámy. Formální obývací pokoj je spojen s jídelnou a knihovnou a místnosti jsou obložené dřevem, takže působí velmi elegantně a zároveň útulně. Rovněž druhá, neformální jídelna a rodinný pokoj v sobě propojují mnoho dřevěných dekorativních prvků.

Herec samozřejmě myslel i na zábavu a odpočinek, a tak se v přízemí nachází i obrovský salon, který sloužil ke hře biliáru či pro různé party. Je zde i velký vinný sklípek a bar. Všechny ložnice jsou umístěny v horním patře, včetně hlavního apartmá. Pokoje mají výhled na soukromé jezero a terasy zámečku.

Venku u domu se nachází velká zahradní kuchyně určená pro letní grilování a barbecue, s kamenným krbem a příjemným posezením. Hned vedle je pak umístěn bazén.

Mezi rozsáhlá jezdecká zařízení panství patří stáj s 12 boxy, jezdecká aréna a stodola na seno. Asi třicet kilometrů odtud se pak nachází historický statek z poloviny 19. století, který sloužil jako další obytné prostory pro zaměstnance nebo hosty. Tento dům o rozloze asi 1 600 metrů čtverečních prý není přímo součástí majetku, herec si jej pronajímal.

O Johnsonovi, který má v současnosti více než šest dalších filmových projektů v různých fázích produkce, včetně dramatu „The King“ (Král) o havajském králi Kamehameha a autobiografického televizního sitcomu „Young Rock“, v současnosti není známo, že by vlastnil jakýkoli jiný majetek, i když s největší pravděpodobností tomu tak bude. Dříve však vlastnil mnoho domů v Kalifornii i na Floridě, včetně panského sídla o rozloze 1 500 čtverečních metrů v bohaté oblasti Southwest Ranches poblíž Fort Lauderdale na Floridě, které bylo v srpnu 2019 prodáno za 4,5 milionu dolarů.