Adresa North Bay Road, Miami Beach, patří rozhodně mezi ty vybrané a svá sídla zde mají mnohé celebrity. Luxusní sídlo zpěváka Phila Collinse však rozhodně neminete bez povšimnutí. Připomíná totiž zámeček, a také byl pod tímto označením inzerován realitní kanceláří, jak uvádí i Realtor.com.

Sídlo nacházející se na pozemku o rozloze 1,2 akrů bylo postaveno již v roce 1929. Jednou z předchozích majitelek byla dokonce Jennifer Lopez. Phil Collins jej zakoupil v roce 2015 za částku 33 milionů dolarů. Rezidenci začal prodávat koncem minulého roku. Jeho požadavek byl 40 milionů dolarů a za tuto částku ji také nový majitel zakoupil.

Zámek sám má užitnou plochu téměř 1 000 metrů čtverečních a nachází se v něm 11 ložnic a 10 koupelen. U samotného sídla, přímo pod terasou, najdeme bazén a v zahradě se pak nachází poměrně velké jezírko, kde jsou chováni japonští kapři koi. V blízkosti zámku je soukromá pláž, stejně tak jako malý přístav.

Collins se již nějakou dobu prostřednictvím právních zástupců potýkal se svou bývalou manželkou Orianne Batesovou. Ona a její nový partner Thomas Bates prý podle médií minulý měsíc zaplatili 5,5 milionu dolarů za dům na nábřeží ve Fort Lauderdale. Prostřednictvím svého právníka Collins v loňském roce požadoval, aby Orianne a Thomas opustili sídlo v Miami Beach, a v říjnu jeho právníci podali žalobu na novomanželský pár, ve kterém se uvádí jako důvod nezákonné zadržování majetku a neumožnění vstupu majiteli.

Orianne tvrdila, že jí bývalý partner Collins ústně slíbil 50procentní podíl na domě. Soudní záznamy ukazují, že obě strany nakonec souhlasily s urovnáním, které však požadovalo, aby Orianne a Thomas Bates opustili nemovitost do čtvrtka 21. ledna. Collins údajně vyplatil Orianne téměř 47 milionů dolarů, když se pár rozvedl v roce 2008. Ačkoli se Orianne znovu vdala, Phil a Orianne se v roce 2016, před jejím nedávným sňatkem s Batesem, prý znovu dali na krátkou dobu dohromady. Orianne je známou návrhářkou šperků značky Orianne Collins.