Americký producent, scenárista, režisér, herec a skladatel, který stojí například za Mission: Impossible, Star Trek, Star Wars a mnoha dalšími filmy a seriály, koupil dům s manželkou Katie McGrath v roce 2014 za 14,5 milionů dolarů. V následujících letech prošla nemovitost z roku 1995 rekonstrukcí. Výsledkem byl moderní dům poskytující rodině s třemi dětmi pohodlí a příjemnou atmosféru a zároveň prozrazující vytříbený vkus majitelů, s dostatečným prostorem k pořádání jak rodinných setkání a party, tak formálních akcí. Součástí modernizace domu byla také instalace špičkového zabezpečovacího systému a komplexního audio systému s reproduktory umístěnými ve stropě po celém hlavním patře domu.

Schována za vysokým živým plotem, strategicky umístěnými stromy v přilehlé zahradě a za střeženými bezpečnostními branami, tato rezidence sousedí s mnoha celebritami. Ve vyhledávané čtvrti Pacific Palisades bydlí např. Brooke Shields, Steven Spielberg nebo Adam Levine.

Dům s užitnou plochou 687 metrů čtverečních nabízí pět ložnic a sedm koupelen (z nichž tři jsou jen toalety). Světlá vstupní hala s vysokým stropem vede do prostorného formálního obývacího pokoje a formální jídelny, které jsou běžnou součástí větších amerických domů. V obou místnostech jsou zabudovány krby (těch je v domě celkem pět).

Také kuchyně prošla renovací - bílé kuchyňské skříňky doplňuje světlá mramorová kuchyňská linka a nechybí samozřejmě luxusní spotřebiče. Se světlými barvami kontrastují lesklé podlahy z ebenového dřeva. Na kuchyni navazuje prostor s jídelním stolem, pohovkou a křesly. Z této části kuchyně lze vyjít na patio a do zahrady. Rodinný obývací pokoj je obložen dřevem a zařízen pohodlnými křesly a obrovskou plochou televizí, umístěnou nad krbem. Prosklenými dveřmi je obývací pokoj spojen s hernou, vybavenou ping-pongovým stolem a stolním fotbálkem. Okna gotického stylu otevírají hernu do zahrady s bazénem, odkud je úchvatný výhled na panorama města a také na Tichý oceán.

Na hlavním patře se nachází rovněž pokoj pro hosty (suite - tedy i s koupelnou) s přístupem do malé zahrady, jíž dominuje fontána. Součástí prostorné hlavní ložnice v prvním patře je soukromá terasa s venkovním krbem, dvěma oddělenými šatnami, luxusní koupelnou a pracovnou.

Pozemek o rozloze 2430 metrů čtverečních skýtá několik patií, jedno se zabudovaným krbem a grilem, vyhřívaný bazén s vířivkou, pečlivě udržovanou vzrostlou zahradu, lemovanou nízce střiženými živými ploty, a hřiště na bocce, hru velmi podobnou francouzskému pétanquu.