Dočtete se

Červnové číslo časopisu DŮM&ZAHRADA vychází již 17. 5.! Říká se, že nejdůležitější na domě je střecha. Ale když ž máte střechu a přidáte okna, v domě se dá bydlet. A tak se podíváme na okna, abychom se do domů už mohli opravdu nastěhovat. A probereme je jak v jejich vertikální poloze, tak nakloněná na střeše, podíváme se na jejich detaily a otřeme se i o jejich zastínění.

Víte, jak správně koupit nemovitost? Myslíte si, že ano? Tak to si raději přečtěte naší právní poradnu. Tam se dozvíte, co všechno musíte zjistit, zajistit, podepsat, připravit… A není toho málo.

V interiéru budeme romantičtí i drsní. Vezmeme si totiž za vzor jak romantický styl, tak i mužský element, který by neměl nikde chybět. A pak se zavřeme v koupelně a budeme si povídat o tom, jak ji zařídit do detailu dokonale.

A samozřejmě, že v červnovém čísle najdete mnoho a mnoho dalších zajímavých věcí. Spousty návštěv, nápadů a inspirace.

  • Reality: Víte, že při nákupu a prodeji nemovitostí mají všichni nějaké povinnosti? Na to dost často zapomínají realitní agentury, které všechny povinnosti přehodí na ostatní a sami jen inkasují peníze.
  • Interiér: Stále více lidí pracuje i doma. Ale i takové to sezení u počítače a sjíždění facebooku, zpráv a mailů musí mít zaručeno pohodlí, správné sezení a ergonomii všech součástí.
  • Zahrada: Tráva povyskočila o notný kus nahoru a začíná nová sezona sekání. Zkusili jste po zimě vaší starou sekačku nastartovat a zjistili jste, že už si ani nevzdechne? Tak to byste měli vybrat novou. A my vám poradíme jak vybrat tu správnou.

Objednat lze samostatné číslo nebo získat předplatné

Stáhnout si svůj oblíbený časopis můžete i v elektronické podobě

  • Váš oblíbený časopis si můžete číst ihned a bez stahování
  • Jednoduše získáte okamžitý online přístup k aktuálním verzím nebo archivu
  • Vybrat si můžete jednotlivá vydání nebo předplatné
  • To vše za výhodnější cenu než ve stánku!