Dočtete se

Červnové číslo časopisu DŮM&ZAHRADA vychází již 14. 6.! Když není moc peněz a přesto člověk chce dům, musí hledět na jeho cenu. Pojďme se podívat na dostupné domy, které nestojí majlant, nejsou velké jak Karlštejn a lze je většinou postavit snadno a rychle.

Z druhého konce pak tu máme zajímavé články na téma domů, které nejsou připojené k běžné rozvodné síti. A to čehokoli – elektřiny, vody, kanalizace, plynu. Ušetřit na energiích ale není právě levné. Jen se sami přesvědčte.

Ale v tomto čísle najdete i mnoho a mnoho dalších zajímavých témat. Jen tak namátkou – víte třeba, jak vybrat správnou vrtačku? Nevíte? Nevíte, proč byste to měli vědět? Vždyť vrtačka je nedílnou součástí každé rodiny. Je jen málo rodin, které vrtačku nemají. A vybrat tu správnou pro své potřeby je těžké. Nebo další zajímavá témata: tapety, skandinávský styl, úložné prostory. Všechno to jsou věci, které řešíme. Vytapetovat chodbu, čím, jak? A čím to zařídit? Dát tam bílou skříň od IKEA nebo tu starou od babičky? Čím větší, tím lepší…

A ještě jedna věc moc a moc důležitá by neměla uniknout vaší pozornosti. V naší realitní poradně máme článek, který vám proszradí, jaké druhy vlastnictví můžete nejčastěji narazit při koupi nemovitosti? Že to znáte? S novým občanským zákoníkem možná budete koukat, kolik toho neznáte.

A samozřejmě, že v červencovém čísle najdete mnoho a mnoho dalších zajímavých věcí. Spousty návštěv, nápadů a inspirace.

  • Rozhovor: Vít Máslo je jeden z nejzajímavějších, nejkomplexnějších a nejdůležitějších architektů v ČR. Už titulek článku definuje jeho postoj k architektuře: „Každý barák nemusí být světovou architekturou, důležitý je celek“.
  • Interiér: Kam co uložit? Jak se popasovat s úložnými prostory? Bude stačit skříňka o velikosti krabice od bot nebo budete potřebovat gigantickou skříň, kam něco dáte a už nikdy nevyndáte? Poradí a naskicují naši architekti.
  • Zahrada: Uniformní zahrady se skupinkou jehličanů a trávníkem, kde převažuje zeleň, nanejvýš probarvená červenými odstíny japonského javoru již nejsou v centru pozornosti. Lákají nás rozvlněné záhony a veselé barvy. Konec nudě!

Objednat lze samostatné číslo nebo získat předplatné

Stáhnout si svůj oblíbený časopis můžete i v elektronické podobě

  • Váš oblíbený časopis si můžete číst ihned a bez stahování
  • Jednoduše získáte okamžitý online přístup k aktuálním verzím nebo archivu
  • Vybrat si můžete jednotlivá vydání nebo předplatné
  • To vše za výhodnější cenu než ve stánku!