Dočtete se

Srpnové číslo časopisu DŮM&ZAHRADA vychází již 12. 7.! A k létu patří spousta snění na dece u bazénu, v houpací síti nebo prostě jen tak ve stínu u chaty. Takže vám přinášíme krásné snění s rozšířeným číslem o další návštěvy.

Ano, víc návštěv, víc snění. A navíc se tu mohou zasnít všichni – vyznavači roubenek i technicistní moderny. Zájemci o rekonstrukci i vyznavači náboženství „z gruntu“. Tohle číslo je plné návštěv, a když není návštěva, tak je i tak spousta zajímavého čtení.

Třeba taková motorová pila. Zdá se, že to je obyčejná hlučná, smradlavá věc, která prostě nařeže dřevo a je to. Jenže vybrat tu správnou pilu je umění. Velké umění. Když si koupíte nesprávné auto, stejně vás sveze z bodu A do bodu B. Sice třeba méně pohodlně nebo do něj nenacpete všechno, co potřebujete, ale dokáže to. Když si koupíte špatnou motorovou pilu, strhnete si záda, ramena, nervy… A tak vybírejte dobře. Jan Čech pro vás připravil návod.

Ze stavebních témat tu máme velké prosklené plochy, tedy okna a dveře, která jsou dnes tak moderní. Není to jednoduché téma, vždyť tady může nastat tolik problémů!

Ale pojďme raději zpátky ke snění. Co takhle se zasnít nad zahradou pro tři generace? Nebo naši designéři poradí, jak na uspořádání garsonky. A pokud toho budete mít ještě málo, zkusíme vás naladit krásným koloniálním stylem nábytku a interiérových doplňků.

A samozřejmě, že v červencovém čísle najdete mnoho a mnoho dalších zajímavých věcí. Spousty návštěv, nápadů a inspirace.

  • Realitní poradna: Prodej či koupě nemovitosti v osobním vlastnictví s hypotékou není jen tak. A tak přinášíme mnoho a mnoho užitečných rad, jak to všechno zařídit.
  • Interiér: Víte, jak uspořádat garsonku? Bytoví designeři v tradičním skicáři poradí, jak na to.
  • Zahrada: Pojďme se podívat na zahrady, kde je sucho. Skalky, skalničky, suchomilné rostliny… Prostě se začneme rýpat ve velmi suché hlíně.

Objednat lze samostatné číslo nebo získat předplatné

Stáhnout si svůj oblíbený časopis můžete i v elektronické podobě

  • Váš oblíbený časopis si můžete číst ihned a bez stahování
  • Jednoduše získáte okamžitý online přístup k aktuálním verzím nebo archivu
  • Vybrat si můžete jednotlivá vydání nebo předplatné
  • To vše za výhodnější cenu než ve stánku!