Dočtete se

Říjnové číslo časopisu DŮM&ZAHRADA vychází již 13. 9.! Říjen je prvním měsícem, kdy zatápíme v kamnech. I když dny mohou být stále ještě teplé, noci jsou už chladné a je zapotřebí pár stupňů v domech přidat. A tak se soustředíme na vytápění.

Těch pár stupňů v domě stojí pěkné peníze. Zvlášť, když je dům nezateplený a systém vytápění zastaralý. A tak si probereme vytápění podle moderních principů – od klasických kamen na dřevo až po elektrické přímotopy. Vezmeme to od podlahy až po strop. Od zdroje až po regulaci.

Teplo a pohodu zažíváme na dovolených u moře, kde se setkáváme s typickým designem nábytku i doplňků. A tak se podíváme, co takový přímořský styl nabízí a co si můžeme pořídit domů, abychom se „ohřívali“ po celý rok.

A protože se nám venku už brzo stmívá, je zapotřebí svítit. Svítit hodně a svítit kvalitně. Jak správně umístit osvětlení v interiéru, nám tak poradí bytoví architekti v tradiční rubrice skicář.

Pojďme ještě na zahradu. Tady už začínají práce s přípravou záhonů na zimu. Je zapotřebí vytrhat poslední zeleninu a zasázet tu pozdní. Už nevyužité záhonky zrýt. A tak k ruce přijde rýč, motyka, vidle… Nebo kultivátor. Stroj, který těžkou práci s rytím udělá za vás. Náš článek vám je nejen představí, ale také pomůže s výběrem.

A samozřejmě, že v říjnovém čísle najdete mnoho a mnoho dalších zajímavých věcí. Spousty návštěv, nápadů a inspirace.

  • Realitní poradna: Na co si dát pozor při koupi pozemku pro stavbu rodinného domu
  • Interiér: Severská inspirace
  • Zahrada: Holandské zahrady

Objednat lze samostatné číslo nebo lze získat předplatné:

Stáhnout si svůj oblíbený časopis můžete i v elektronické podobě

  • Váš oblíbený časopis si můžete číst ihned a bez stahování
  • Jednoduše získáte okamžitý online přístup k aktuálním verzím nebo archivu
  • Vybrat si můžete jednotlivá vydání nebo předplatné
  • To vše za výhodnější cenu než ve stánku!