Dočtete se

Listopadové číslo časopisu DŮM&ZAHRADA vychází již 11. 10.! Tak nám uhodily první mrazy. A vytápění se stalo opravdu aktuálním problémem. My začali v minulém čísle s malým seriálem o vytápění, takže nyní pokračujeme. Dočtete se tu o plynu, solární technice, kotlích na tuhá paliva, tepelných čerpadlech… Prostě se projdeme tématem vytápění tak, abyste získali inspiraci a informace pro vlastní rozhodování, pokud budete stavět či rekonstruovat. Ale to není všechno. V našem časopisu máme každý měsíc hromady dobrých rad. Třeba by se vám mohla hodit naše specializovaná realitní poradna, kde s odborníky probíráme, jak dlouho trvá převod při koupi/ prodeji nemovitosti a na co si dát pozor. Právní poradna zase rozebírá, že ÚPI, tedy Územně plánovací informace jsou při koupi starého a zničeného domu to hlavní, co byste měli požadovat.

Ale pojďme se podívat do interiéru nejen z hlediska tepla, i když o teplo tu jde také. Naše velké interiérové téma se zabývá ložnicemi. Od postelí, přes matrace, osvětlení, doplňky, skříně… Prostě tu probíráme všechno, co v těch tradičních ložnicích českých rodin lze najít.

A jistě znáte tu starou dobrou pravdu o prvním dojmu. Vstup do domu ten první dojem vytváří. A tak se podíváme s designéry prostřednictvím jejich tužky, pera a papíru na to, jak takový vstup by měl správně vypadat.

Na zahradě se tentokrát zastavíme za sklem. Podíváme se totiž hodně podrobně na zimní zahrady, a to z hlediska rosení skel. Jistě si každý uvědomuje problémy s vlhkostí na a kolem klasických oken. A teď tyhle problémy znásobte poměrným číslem k velikosti skel v zimních zahradách. A je jasné, že tohle je velké téma.

Ale rostlinám a květinám se samozřejmě vyhýbat nebudeme ani v listopadovém čísle a zanoříme se do keříků.

A samozřejmě, že v zářijovém čísle najdete mnoho a mnoho dalších zajímavých věcí. Spousty návštěv, nápadů a inspirace.

  • Technika: Jak vybrat správnou kmitací pilu
  • Interiér: Kouzlo loftů
  • Zahrada: Keře

Objednat lze samostatné číslo nebo získat předplatné

Stáhnout si svůj oblíbený časopis můžete i v elektronické podobě

  • Váš oblíbený časopis si můžete číst ihned a bez stahování
  • Jednoduše získáte okamžitý online přístup k aktuálním verzím nebo archivu
  • Vybrat si můžete jednotlivá vydání nebo předplatné
  • To vše za výhodnější cenu než ve stánku!