Dočtete se

Poslední číslo ročníku 2016 časopisu DŮM&ZAHRADA vychází již 14. 11.! Zakončíme ho stylově. Budeme šetřit. Budeme optimalizovat. Budeme hledat úspory. A nejen to.

Jako obvykle se u nás projdete po několika zajímavých domech, které jsou elegantní, moderní, příjemné a stylové. A nejen to. Jsou i dost úsporné. Třeba jsme se podívali do domu v rakouském Sulzbergu, který nejenže využil dokonale hodně problematický pozemek, ale může být dán za vzor úsporného domu. V rámci optimalizací se pak podíváme třeba na ohřev vody efektivnějším způsobem, ale i třeba na to, proč bychom měli svítit LED žárovkami.

Pro fanoušky krásných interiérů jsme tu připravili hned několik lahůdek. Tak třeba jsme navštívili vlastní dům architektů. Tady neplatí, že kovářovic kobyla chodí bosa. Nebo máme zajímavý článek o úložných prostorách. A v neposlední řadě náš seriál s bytovými architekty v posledním čísle doplňujeme jejich postřehy, které znají oni a které používají. A přitom mnoho z nás takové věci při zařizování nenapadnou.

A jelikož je to prosincové číslo a zima u nás už zaklepala na dveře, tak se určitě bude hodit zahradní rubrika, kde se tentokrát soustředíme na výběr sněhové frézy a pro ty, kteří se s s ní nechtějí dřít a zebou je při práci ruce, tak rozehřejeme příjezdové cesty topnými kabely.

A samozřejmě, že v zářijovém čísle najdete mnoho a mnoho dalších zajímavých věcí. Spousty návštěv, nápadů a inspirace.

  • Rerality: Rizika družstevního vlastnictví
  • Interiér: Mix stylů
  • Zahrada: Jehličnany

Objednat lze samostatné číslo nebo získat předplatné

Stáhnout si svůj oblíbený časopis můžete i v elektronické podobě

  • Váš oblíbený časopis si můžete číst ihned a bez stahování
  • Jednoduše získáte okamžitý online přístup k aktuálním verzím nebo archivu
  • Vybrat si můžete jednotlivá vydání nebo předplatné
  • To vše za výhodnější cenu než ve stánku!