Dočtete se

První číslo roku 2017 časopisu DŮM&ZAHRADA vychází již 13. 12.! A jako obvykle začínáme mnoha novinkami. Nové tu budou rubriky, ale i výraznější zaměření.

Rozhodli jsme se, že jako jediný a nejčtenější časopis o bydlení, bychom měli našim čtenářům dodávat informace hodně podrobné. Řečeno stavební hantýrkou od základu až po střechu. A tak vám nabídneme doslova takové články. Například nabídneme pohled na stavbu pasivního domu – od prvního kopnutí do země až po přestěhování rodiny. Bude to dřevostavba, takže poroste velmi rychle a my budeme u toho.

Stejně tak vám budeme dál přinášet stavební témata. Začínáme tentokrát na úplném vršku domu – u komínů. Stavba komínu není jen tak, a tak se dopodrobna dozvíte, jak se komíny rozdělují, co musí splňovat, jaké revize, povolení, kontroly musí absolvovat. A není toho málo.

Samozřejmě, že novinek je u nás mnohem víc. Ale samozřejmě, že jsme časopis celý nepřekopali jak zahrádku na podzim. Ty oblíbené rubriky tu najdete stále. Stále se tak bude moct bavit u zamyšlení nad architekturou Jana Rampicha, stále nám budou radit naši bytoví designéři z DesignŠkoly (zde konkrétně Barbara Venter). Stále se budete setkávat s odborníky na zahrady, jako je Lenka Vyhnálková z Living in Green nebo Miroslava Paclová z Hortiservisu.

A samozřejmě, že v zářijovém čísle najdete mnoho a mnoho dalších zajímavých věcí. Spousty návštěv, nápadů a inspirace.

  • Reality: Když je úvěr schválen
  • Interiér: Anglická kuchyně
  • Zahrada: Bílá je krásná

Objednat lze samostatné číslo nebo získat předplatné

Stáhnout si svůj oblíbený časopis můžete i v elektronické podobě

  • Váš oblíbený časopis si můžete číst ihned a bez stahování
  • Jednoduše získáte okamžitý online přístup k aktuálním verzím nebo archivu
  • Vybrat si můžete jednotlivá vydání nebo předplatné
  • To vše za výhodnější cenu než ve stánku!