Dočtete se

Číslo 2 roku 2017 časopisu DŮM&ZAHRADA vychází již 17. 1.! A přestože zima tvrdě uhodila, nám to nevadí. V teple domova vám naservírujeme pořádnou dávku informací. A že jich bude! Jak jsme předeslali už u minulého čísla – chceme vám přinášet INFORMACE, nikoliv informace. Prostě byste na našich stránkách měli nacházet spoustu zajímavých témat, která budou rozebrána podrobně, do detailu. Chceme se zabývat vámi nejžádanějšími tématy. A tak to tady máte:

Tohle číslo je z velké části věnováno rekonstrukcím. Budeme se věnovat opravám nosných konstrukcí, podlah odizolování základů při boji s vlhkostí a také poradíme, jak na opravy omítek. Všechno pěkně podrobně, krok za krokem.

A budete to dělat sami? Nebo dokonce plánujete stavbu domu svépomocí? Tak to vás určitě zaujme článek na tohle téma. Jak moc se vyplatí stavba domu svépomocí? Kolik se ušetří? Co všechno si můžete udělat sami a na co budete muset pozvat odborníky? Na tyhle otázky jsme se zeptali odborníků z dvou protilehlých pólů – specialistu na stavbu svépomocí i majitele stavební firmy.

Kdo je zahradník a zahrádkář a vůbec příznivec čehokoli, co si vypěstuje, ten určitě uvítá náš článek o vitamínech (nejen těch v obvyklém ovoci), o tajemných zákoutích na zahradě a ti praktičtější budou rádi za šest kroků ke správné údržbě dřeva zahradního nábytku, podlah na terasách nebo třeba zábradlí.

V neposlední řadě bychom rádi upozornili na tradiční anketu TOP DOMY 2017, která v tomto čísle přechází do finálové fáze. Odborná porota už vybrala ty nejlepší domy z našeho katalogu a nyní je řada na vás. Řada na čtenářích, kteří na internetových stránkách mohou hlasovat o ty naprosto nejlepší.

A samozřejmě, že v zářijovém čísle najdete mnoho a mnoho dalších zajímavých věcí. Spousty návštěv, nápadů a inspirace.

  • Reality: Blíží se realitní bublina?
  • Interiér: Kouzlo venkova
  • Zahrada: Čas na vitamíny

Objednat lze samostatné číslo nebo získat předplatné

Stáhnout si svůj oblíbený časopis můžete i v elektronické podobě

  • Váš oblíbený časopis si můžete číst ihned a bez stahování
  • Jednoduše získáte okamžitý online přístup k aktuálním verzím nebo archivu
  • Vybrat si můžete jednotlivá vydání nebo předplatné
  • To vše za výhodnější cenu než ve stánku!