Dočtete se

Číslo 3 roku 2017 časopisu DŮM&ZAHRADA vychází již 14. 2. Jako obvykle je to číslo plné zajímavých informací a článků, které zaujmou svým obsahem i krásnými fotografiemi. A jelikož je už moc dlouho zima, vyhlásili jsme zimě válku.

Zima je sice pěkná, ale vzhledem k tomu, jak je dlouhá, už nás nebaví. A tak bojujeme proti zimě tím, že naše návštěvy domů jsou plné slunce, zelené trávy a stromů. Jsou barevné, krásné. A nejen návštěvy. Vždyť se zabýváme třeba i krásnými zahradními domky, v interiéru se věnujeme v rubrice Dům a Design jarní svěží zelené…

Ale samozřejmě, nejen krásou a teplem živ je člověk. A tak se vraťme zpátky na zem a chopme se pracovních nástrojů. Tohle číslo vylezeme na střechy a budeme je navrhovat, jejich skladbu i tvar a pak se také zamyslíme nad tím, co znamená ta mnohdy proklamovaná hmotnost střešní krytiny. Je dobré mít střechu lehkou, těžkou…?

A pokud si chcete vybrat dodavatele dobu, protože na stavbu se prostě necítíte, pak určitě oceníte rady opravdových odborníků, co vlastně hledat? Jak vybírat? Jak najít tu správnou firmu, spolehlivou, která práci neodflákne, nebude se při reklamacích vytáčet a nebude stavbu dělat třikrát déle, než původně slibovala.

V rámci našich právních a realitních rad naši spolupracovníci v daných problematikách znalí, budou rozebírat situaci koupě nemovitosti v dražbě a také poradí, jak se bránit imisím ze strany sousedů.

Zahrada tentokrát bude bio. Tedy vlastně na zahradě se tomu neříká bio, ale permakultura, tedy zahrada přírodní, která se nespoléhá na chemikálie, fólie a uměle šlechtěnou zeleninu. V permakultuře se mulčuje trávou, rostliny se kombinují tak, aby si navzájem prospívaly a hnojí se zásadně přírodními hnojivy.

A samozřejmě, že v zářijovém čísle najdete mnoho a mnoho dalších zajímavých věcí. Spousty návštěv, nápadů a inspirace.

  • Reality: Kupujeme nemovitost v dražbě
  • Interiér: Dřezy
  • Zahrada: Příprava na jaro

Objednat lze samostatné číslo nebo získat předplatné

Stáhnout si svůj oblíbený časopis můžete i v elektronické podobě

  • Váš oblíbený časopis si můžete číst ihned a bez stahování
  • Jednoduše získáte okamžitý online přístup k aktuálním verzím nebo archivu
  • Vybrat si můžete jednotlivá vydání nebo předplatné
  • To vše za výhodnější cenu než ve stánku!