Dočtete se

Z jara se pomalu dostáváme do léta a stavební práce pokračují ve zběsilém tempu. Všichni chtějí stihnout co nejvíc. A my se zaměřili na domy, kde spěchat není nutné. Montované domy totiž vyrobí v hale přes zimu na místě je složí za pár dní.

Ano, skutečně to tak je. V hale udělají stěny, instalace, na místě vytvoří základovou desku. A až je to všechno hotovo, přijede náklaďák a pomocí jeřábu složí vše jako skládačku. Během pár dní je dům hotov. A my v časopise jsme se zaměřili na dodavatele montovaných domů.

Samozřejmě, že nemáme jen jedno téma. Najdete tu také zajímavý článek o praskání zdí při suché výstavbě, tedy při používání sádrokartonových desek. Proč praskají? Jak tomu předejít? Dost podrobně je to všechno vysvětleno.

Nebo vás může nadchnout další téma – koupací jezírka. Jsou krásná, jsou přírodní, ale mohou být dost problematická. Tak co s nimi? Opět se na ně podíváme pod drobnohledem. A když už budeme u nějakého toho koupacího jezírka sedět, popovídáme si s Ferdinandem Lefflerem, zahradním architektem, majitelem zahradního architektonického ateliéru a také autorem a průvodcem nového pořadu na ČT1 Ferdinandovy zahrady. Poznáte člověka, který to má v hlavě srovnáno. Člověka, který ví, že mulčovací kůra není řešení, že thůje je jen jedna z mnoha možností a krása je soubor drobných detailů.

A samozřejmě, že v květnovém čísle najdete mnoho a mnoho dalších zajímavých věcí. Spousty návštěv, nápadů a inspirace.

  • Reality: Koupit starší nebo nový byt?
  • Interiér: Námořnický styl
  • Zahrada: Městské zahrady

Objednat lze samostatné číslo nebo získat předplatné

Stáhnout si svůj oblíbený časopis můžete i v elektronické podobě

  • Váš oblíbený časopis si můžete číst ihned a bez stahování
  • Jednoduše získáte okamžitý online přístup k aktuálním verzím nebo archivu
  • Vybrat si můžete jednotlivá vydání nebo předplatné
  • To vše za výhodnější cenu než ve stánku!