Dočtete se

Světlo je důležitou částí bydlení. Ne nadarmo se říká, že kam slunce nemůže, tam chodí lékař. A tak se podíváme, jak přivést světlo do interiéru, a to třeba i na méně přístupných místech.

A nejen to, stavební témata se tentokrát opřou i do garážových vrat. Proč? Protože zanedlouho budeme muset stavět už jen pasivně a garáže budou muset také splňovat tyto předpoklady. Ted některé. Je tedy lepší zateplit dům i s garáží, nebo garáž nechat nevytápěnou a zateplit dům po jejím vnitřku? A jak zateplit vrata? To je otázek, že?

V naší realitní poradně se pak podíváme na jeden rozpor, kvůli kterému můžete tak trochu při koupi nemovitosti naletět. Je to rozdíl mezi faktickým a úředním stavem nemovitosti.

Pojďme se podívat do interiéru. Tady budeme recyklovat, budeme ukládat, budeme obkládat. Prostě budeme dělat to, co je krásné i důležité.

To samé pak zopakujeme na zahradě. Samozřejmě, že nebudeme obkládat, ale důležité věci na zahradě jsou v tomhle teplém počasí jiné – třeba grilování. :-) Takže si najdeme dobrý gril, dobré věci si ugrilujeme a to vychutnání necháme na vás.

A ještě jedno téma bychom chtěli vyzdvihnout. Jsou to zelené střechy. Stále větší počet staveb má střechu zasypanou kačírkem nebo zeminou, aby byla střecha krásná a i více funkční. Co taková zelená střecha potřebuje a jak krásně vypadá, se dozvíte v našem článku.

A samozřejmě, že v květnovém čísle najdete mnoho a mnoho dalších zajímavých věcí. Spousty návštěv, nápadů a inspirace.

  • Reality: Proč se nebát družstevního vlastnictví
  • Interiér: Úložné prostory
  • Zahrada: Popínavky

Objednat lze samostatné číslo nebo získat předplatné

Stáhnout si svůj oblíbený časopis můžete i v elektronické podobě

  • Váš oblíbený časopis si můžete číst ihned a bez stahování
  • Jednoduše získáte okamžitý online přístup k aktuálním verzím nebo archivu
  • Vybrat si můžete jednotlivá vydání nebo předplatné
  • To vše za výhodnější cenu než ve stánku!