Dočtete se

Srpen nepatří mezi měsíce, které jsou do čtenosti nejsilnější. Žádný časopis nepočítá s tím, že by trhal rekordy. Jenže osmé číslo časopisu Dům&Zahrada si pozornost určitě zaslouží, už jen kvůli těm nádherným domečkům, které jsme navštívili.

Víte, některá čísla máme problém složit všechny ty návštěvy tak, aby využily každý kout čtenářského zájmu. Někomu se líbí ploché moderní domy, jiní milují klasiku se šikmou střechou. Lidé milují takový ten středomořský styl a mohou se utlouct po domáckých zabydlených interiérech, ale pak si uvědomí, jaké lapače prachu všechny ty talířky, džbánečky, knížky a dečky jsou a raději se zasní nad jednoduchou podlahou a minimalistickým interiérem, který jde přece jen udržovat poněkud lépe.

Srpnové číslo se ale opravdu povedlo. Hlavně proto, že domy, které tu nabízíme k zasnění, jsou takové obyčejné. Jsou pro lidi. Nejsou pro miliardáře a na pumpování ega. Jsou pro život v našich krajích. Takový obyčejný a jednoduchý domek na titulní straně doplňuje koncept krásného bílého moderního domu, který se chtěl i nechtěl uzavřít světu, vzdechnete údivem nad malým domkem v České Kanadě s dřevem obloženou terasou. Při výletu do zahraničí se teď podíváme do jednoduché rekonstruované řadovky. No a ta zahradní návštěva… fantastická!

S takovými návštěvami máme problém, abychom udrželi pozornost nad tématy, která jsou technická a více detailní. Třeba tu máme něco o typologii domů, podíváme se na výhody a nevýhody lícových cihel a cihelných pásků. V interiéru se budeme zaobírat obývacími pokoji, pak se soustředíme i přímo na konferenční stolky, zabrousíme do kuchyně a podíváme se, co je nového u varných desek a pak vás pozveme na zahradu. Tady budeme grilovat až do pozdního večera a noci a abychom na to viděli, tak si na to pořádně posvítíme.

Takže je osmé číslo hodné vaší pozornosti? Strhneme s ním rekordy ve čtenosti? Našlápnuto na to má.

  • Stavba: Lícové fasády
  • Interiér: Jídlo
  • Zahrada: Řezané květiny

Objednat lze samostatné číslo nebo získat předplatné

Stáhnout si svůj oblíbený časopis můžete i v elektronické podobě

  • Váš oblíbený časopis si můžete číst ihned a bez stahování
  • Jednoduše získáte okamžitý online přístup k aktuálním verzím nebo archivu
  • Vybrat si můžete jednotlivá vydání nebo předplatné
  • To vše za výhodnější cenu než ve stánku!