Dočtete se

Jaro se blíží mílovými kroky. Takže je třeba se pořádně připravit. Jak materiálově tak i informačně. Už máte nakoupení semínka a připravený vertikutátor? A už máte koupený nový časopis Dům&Zahrada?

Jako obvykle, je náš časopis právě tím ideálním zdrojem informací. Jako obvykle tu najdete jak mnohé inspirace na domy, interiéry i zahrady, ale máme pro vás zase i spoustu článků plných skutečných informací. Kupříkladu:

Víte, co jsou systémové nabídky? To je, když jeden výrobce dokáže nabídnout komplexní dodávku nejen jednoho dílu, ale hromady dalších, které spolu perfektně lícují. Vezměte si třeba dodavatele cihel. Co když dodá i překlady nad okna, stropnice, komín, schody, střešní tašky, omítku… Navíc podle projektu spočítá spotřebu materiálu, doporučí správné doplňky, technologie a nakonec i firmu, která s tímto materiálem umí, je na něj vyškolená a provede prvotřídní práci.

Pak tu máme třeba téma o vytápění. S přicházejícím jarem je právě nejvhodnější čas řešení tohoto problému.

V interiéru se budeme zabývat barokem. Ano, barokem, tak v Čechách oblíbeným a hojně zastoupeným slohem. Samozřejmě, že půjde o baroko moderní. Takové to, které si fanoušci dají do interiéru jako historizující kousek. Kousek, který ukáže tok času. Stejně jako hodiny. Krásným oslím můstkem jsme se dostali k dalšímu tématu. Hodiny v interiéru nejen ukazují čas, ale jsou také efektním doplňkem. A pak jsme překvapeni, jak ten čas utekl, když jsme místo uklízení koukali na televizi (další oslí můstek!).

Raději s interiérem skončíme, než se do těch můstků zamotáme a půjdeme se podívat na zahradu. Kam vysadit bazalku? A jaký druh? Chcete raději Purple Ruffles nebo klasickou odrůdu Lettuce Leaf? Nebo snad raději budete pěstovat bazalku v květináči? Na tu je vhodný jiný druh. Prostě bazalka je velké téma, kterým začínáme nový velký seriál o tajemství bylinek.

Samozřejmě, že nesmí chybět ani hromada krásných návštěv, v nichž bychom chtěli vypíchnout nádhernou rekonstrukci domu v Mikulově. Romantický dům v modré má stejně nádherný interiér. A přitom to bývala skoro ruina. A co z toho vzniklo? Jen se podívejte do našeho časopisu, jehož třetí číslo roku 2019 právě přichází na naše stánky.

  • Stavba: Vytápění
  • Interiér: Proměna interiéru
  • Zahrada: Cihly v zahradě

Objednat lze samostatné číslo nebo získat předplatné

Stáhnout si svůj oblíbený časopis můžete i v elektronické podobě

  • Váš oblíbený časopis si můžete číst ihned a bez stahování
  • Jednoduše získáte okamžitý online přístup k aktuálním verzím nebo archivu
  • Vybrat si můžete jednotlivá vydání nebo předplatné
  • To vše za výhodnější cenu než ve stánku!