Dočtete se

Začínají prázdniny. U mnoha časopisů jde o čas, který zrovna jejich čtenáře nezajímá. Odjíždí na dovolené a není čas na čtení. Náš časopis je na tom jinak. Čas dovolených s naším časopisem si dopřává spousta lidí. A tak musíme i na prázdninová čísla přinášet opravdu zajímavá témata.

Jsou časopisy, které si prostě o prázdninách k moři neodvezete. Nevezmete si je do letadla a nelistujete si v nich pod slunečníkem u bazénu na chatě. Podle reakcí čtenářů je časopis Dům&Zahrada na tom jinak. Náš časopis můžete na plážích vidět dost často, stejně jako na chatách a chalupách. Naše články jsou čtené pořád. A tak i prázdninová čísla musíme plnit velmi zajímavými tématy.

Jaká najdete třeba v červencovém čísle? Sázíme třeba na článek o tom, že styl Provence je sice krásný, ale české chaloupky jsou české chaloupky. Jak to udělat, aby ta naše chaloupka byla stále tak krásná, aby měla pořád ten šmrnc.

Když se budete někde grilovat pod prudkým sluncem, možná přijde vhod čtení o slunečníkách, altánech, pergolách a slunečních plachtách. O tom, na co dávat pozor, jak vybírat, z jakého materiálu mají být. A až se zešeří, přejdeme ke grilům. Stále více grilujeme a děláme si pohodu na zahradách od časného jara do podzimu. Pár novinek určitě potěší.

Pro ty, kteří chtějí trochu techničtější informace, tu máme stavební témata. Třeba o zabezpečení domu, konkrétně o vstupních dveřích. O třídách bezpečnosti, o jejich konstrukci a vlastnostech.

Nesmíme zapomenout ani na náš nový rozhovor. Petr Novague je jeden z nejznámějších českých designérů. Je ověnčen cenami a na svém kontě má spoustu světoznámých děl. Rozhovor se točí samozřejmě o designu, ale třeba i o tom, že leckdy je podmiňován zbytečnostmi, což právě Petr Novague se snaží odstranit.

Tak krásné léto, užijte si sluníčka, volna, prázdnin, rodiny a hlavně si pořádně odpočiňte.

  • Stavba: Okna
  • Interiér: Bydlení pro seniora
  • Zahrada: Šalvěj

Objednat lze samostatné číslo nebo získat předplatné

Stáhnout si svůj oblíbený časopis můžete i v elektronické podobě

  • Váš oblíbený časopis si můžete číst ihned a bez stahování
  • Jednoduše získáte okamžitý online přístup k aktuálním verzím nebo archivu
  • Vybrat si můžete jednotlivá vydání nebo předplatné
  • To vše za výhodnější cenu než ve stánku!