Časopis Dům&Zahrada tradičně nabízí o kousek víc, než jiné, podobně zaměřené časopis. Dům&Zahrada se totiž nezabývá bydlením jen ze strany superdrahého nábytku, dekorací a spotřebičů pro horních „deset tisíc“. V tomto časopise najde rady i stavebník, člověk, který chce rekonstruovat či stavět dům sám, zahradník i člověk, který jen o vlastním bydlení a zahradě sní.

V tomto čísle tak opět naše návštěvy domů doplňují užitečná témata. Najdete tu třeba článek o tepelných čerpadlech, o tom, že vybrat si ta správná okna není jednoduché, ale je to základ pro šetření energií a tedy i peněz. Najdete tu třeba nápady na obytnou zahradu nebo se tu dozvíte, která podlahová krytina je teplá a jaké jsou jejich výhody i nevýhody.

Informací je tu prostě spousta, stejně jako nápadů a inspirace. A i to bylo oceněno titulem Časopis roku 2012, který Dům&Zahrada před nedávnem získala.

Takže pokud se chcete inspirovat, vzdělat nebo se prostě pobavit, kupte si náš časopis, nebo si ho předplaťte. Informace o předplatném tištěného časopisu najdete zde. A pokud chcete být moderní, můžete si jej objednat i v elektronické podobě pro vaše počítače, tablety nebo chytré telefony na www.publero.cz.