DŮM&ZAHRADA, nejčtenější časopis o bydlení na našem trhu, který si odnesl ve své kategorii také cenu za nejlepší časopis roku 2012, stále potvrzuje, že na bydlení je možné nahlížet z mnoha směrů. Časopis nechce představovat jen novinky z interiérového designu. Nesnaží se nabízet jen pohledy do interiérů a domů.

DŮM&ZAHRADA nabízí něco navíc. Na jeho stránkách tak můžete měsíc co měsíc najít i spoustu důležitých informací, které byste mohli potřebovat, pokud byste se rozhodli pro stavbu či rekonstrukci svého domu. Nejinak je tomu i v posledním čísle 5/13, které vyšlo právě dnes. Zde se například dočtete o budoucnosti ve stavebnictví, která je už dnes v nabídkách. Najdete tu například podrobné informace o solárních kolektorech. Objevíte tady zajímavá řešení dřevostaveb, které se díky své ceně a funkčnosti na našem trhu stále více rozmáhají. Dozvíte se o novinkách pro práci na zahradě…

Časopis DŮM&ZAHRADA ale také přináší tradiční pohledy plné inspirace na domy, které za to opravdu stojí. Navíc se po úspěchu podzimního speciálu opět vracíme k příloze EXKLUZIVNĚ. Tady najdete novinky ze světa luxusu.

Prostě časopis DŮM&ZAHRADA 5/13 je opět plný informací a nápadů.

I vy se můžete začíst do časopisu. Stačí si objednat samostatné číslo nebo získat předplatné

  • Přes e-mail: send@send.cz
  • Telefonicky: 225 985 445

Stáhnout si svůj oblíbený časopis můžete i v elektronické podobě

  • Váš oblíbený časopis si můžete číst ihned a bez stahování
  • Jednoduše získáte okamžitý online přístup k aktuálním verzím nebo archivu
  • Vybrat si můžete jednotlivá vydání nebo předplatné
  • To vše za výhodnější cenu než ve stánku!

Vytvořte si vlastní elektronickou knihovnu a bavte se! Číst na Publero