Náš časopis nacházíte na novinových stáncích nebo ve svých schránkách už od prosince roku 1995. Časopis prošel ohromnými změnami, ale stále nabízí to, co žádný jiný podobný titul na trhu. Zve své čtenáře do domů i zahrad, a to nejen z hlediska designu, bytových doplňků a zajímavých návštěv, ale nabízí i profesní stranu věci. Takže pokud si někdo z vás chce postavit dům, zrekonstruovat ho nebo třeba přemýšlí o nových technologiích, úpravě zahrady či osazení domu novými okny, pak zde najde odborné rady a nápady, jak to zvládnout.

A právě to dokázalo časopis DŮM&ZAHRADA usadit na trůnu dlouhodobě nejčtenějšího časopisu tohoto oboru. Náš časopis čte každý měsíc 114 000 lidí! To znamená o 10 % více než v minulém období a například téměř o 50 % více než před dvěma lety! Zájem čtenářů nás stále posouvá dál a dál a nabízíme stále nové a nové nápady, rubriky, zacházíme víc do hloubky a nabízíme inspiraci, kterou jinde nenajdou. I to ocenila porota, která udělila Domu&Zahradě titul Časopis roku 2012. V poslední době tak slavíme a slavíme a vše je to díky vám – čtenářům. Díky vašemu zájmu, který nás pohání stále vpřed. Děkujeme.

Jubilejní vydání č. 7/13 s cenami

Jste s námi již 200 vydání. Jako poděkování pro vás časopis DŮM&ZAHRADA připravil speciální soutěžní projekt o hodnotné ceny. Soutěžit můžete o jednu, dvě nebo klidně všechny ceny, záleží pouze na vás! A co můžete vyhrát? Třeba zájezd do Paříže, trampolínu, projekt zahrady či terasy, bytové doplňky a dalších 14 šikovných maličkostí do domácnosti. ***

VŠECHNY SOUTĚŽNÍ OTÁZKY NAJDETE I ZDE NA NAŠEM SPECIÁLNÍM WEBU

A samozřejmě zde najdete i tradiční rubriky, jako jsou návštěvy v domech a na zahradách, věnujeme se úsporám energií v domě, tapetám, kočkám v domácnosti a třeba i netradiční rostlině na zahrádce – borůvkám. Za připomenutí stojí také vaše tradiční soutěž o nejkrásnější Zahradu roku, která probíhá právě zde, na našem webu www.dumazahrada.cz.

ČASOPIS SI MŮŽETE OBJEDNAT JAK V KLASICKÉ TIŠTĚNÉ PODOBĚ (VEŠKERÉ INFORMACE O PŘEDPLATNÉM NAJDETE ZDE), TAK I V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ PRO VAŠE POČÍTAČE, TABLETY ČI MOBILNÍ TELEFONY.