Jako každý měsíc, i tentokrát nejčtenější časopis o bydlení DŮM&ZAHRADA nabízí mnoho zajímavých návštěv domů. Například je to velmi moderní, i když dřevem obložený dům pro kastelána. Nebo snad máte raději klasiku s tradiční střechou? I takový dům u nás najdete. A dokonce i pro příznivce plochých střech tu máme dům, který by se jim mohl líbit.

Ale jak už to u nás bývá zvykem, nejen návštěvy a pohledy do interiérů nabízí náš časopis. Ten je oceňován hlavně pro to, že jako jediný v sobě spojuje právě tyto články s profesionálními radami, se stavebními tématy a třeba i s články o stavbě zahrad. A ani tentokrát vás nezklameme. Najdete tu článek o výběru stavební firmy, o ztraceném bednění i o cihlách, vypínačích, úsporách ve vytápění, správně provedených parapetech, ale i o zaplavených domech a jejich vysoušení.

K uvedeným tématům můžete najít spoustu dalších informací i na našich stránkách. Například:

Z interiérových věcí bychom rádi upozornili na článek o dětských pokojích se zaměřením na dětské postele. Také nesmíme zapomenout na zahradní témata, kde tentokrát zavítáme do japonských zahrad, uděláme si na zahradě pořádnou party a na zahradě vysázíme hromady květin s bílými květy.

Nové číslo také startuje další ročník velmi oblíbené fotografické soutěže Pecka roku. Jde o tradiční soutěž, kde vy posíláte fotografie architektonicky nepovedených domů, šíleností a bizarností a architektonického nevkusu. V loňském ročníku nás překvapilo velké množství zanedbaných, ale jinak architektonicky hodnotných domů. Proto budeme rádi, když se letos budete soustředit na výtvory, které se staly spíše obětí investorského nevkusu než zanedbané péče.

Takže foťte, NEJOŠKLIVĚJŠÍ VYHRÁVÁ zajímavé ceny. *** Pokud si chcete náš časopis objednat, můžete si vybrat hned ze dvou variant. Ta první je klasický tištěný časopis, o jehož předplatném se více dozvíte zde. Druhá verze je elektronická pro vaše počítače, tablety a mobilní telefony. Zde nabízíme dokonce speciální letní akci tří čísel za cenu dvou. Více se dozvíte zde.