Časopis DŮM&ZAHRADA se totiž trochu mění. Nebojte se, že bychom se změnili úplně, že bychom zcela otočili náš směr. Nikoliv. Ale i když jsme nejčtenější časopis o bydlení na trhu, tak nesmíme usnout na vavřínech a musíme vám přinášet stále nové věci a podněty. Proto jsme pro následující redakční rok připravili několik novinek v obsahu.

Od lednového čísla se budete moci těšit nejen na návštěvy krásných českých a slovenských domů, ale také na špičkové realizace ze zahraničí. Velký čas jsme věnovali navázání spolupráce s předními světovými ateliéry, takže vám můžeme přinést podrobné informace o unikátních domech nejen z Evropy, ale také i z Ameriky a Asie. Naše pouť po nejkrásnějších domech světa začíná návštěvou luxusní vily v kosmopolitním Singapuru.

V příštím roce bychom se rádi více věnovali také interiérům, proto jsme do obsahu zařadili rubriku Interiérová návštěva. Můžete si také prohlédnout zakázkový interiér, ve kterém se uplatnila hodně netypická dřevina…

Úspěšný seriál o světových architektech nahrazuje od tohoto čísla neméně zajímavá série Slavné stavby Čech, Moravy a Slezska. Začínáme vilou bratří Čapků.

Stavebnictví se stále více přiklání ke snižování energetické náročnosti, takže tomuto tématu se budeme věnovat i v novém roce, opět v seriálu - tentokrát ale zaměřeném na domy určené k rekonstrukci.

Pokud vás něco zaujalo, neváhejte a časopis si kupte, máte několik možností. Časopis najdete na téměř každém stánku, u benzínové pumpy apod., nebo můžete využít předplatného. (Informace o klasickém tištěném předplatném najdete zde) nebo zde v elektronické podobě pro vaše počítače, tablety a telefony. Objednat si jej můžete také přes e-mail na send@send.cz nebo telefonicky na 225 985 225.