Tento speciál časopisu DŮM&ZAHRADA nabízí odpovědi na mnoho otázek – z čeho stavět, jak stavět, s kým stavět, ale také jak dům vybavit nebo financovat.

Asi nejzajímavější část tohoto časopisu je pro čtenáře velký přehled cen materiálů a stavebních prací v roce 2014. Najdete tu třeba, kolik stojí výkopové práce, kolik stojí strop z různých materiálů, zdivo, betonové konstrukce, sádrokartony, elektrika a třeba i štukování. Podle toho se můžete hrubě orientovat, kolik může vaše plánovaná stavba stát.

Samozřejmě, že se tu věnujeme hypotékám. Nezabýváme se konkrétními nabídkami, ale pěkně logicky roztřídíme otázky, které byste si měli položit dřív, než začnete stavět, odpovíme si na ně a podle toho se zorientujeme v nabídkách financování.

Speciál Dostupné bydlení nabízí také pohledy na témata, jako jsou okna, vytápění, vybavení malých koupelen, nábytek apod. ** Speciální vydání časopisu DŮM & ZAHRADA pod názvem DOSTUPENÉ BYLDENÍ přinese odpovědi na všechny otázky, které vás v souvislosti s dostupným bydlením mohou napadnout. Časopis je právě v prodeji ve stáncích a trafikách za cenu 59 Kč. V elektronické podobě si ho můžete za 39 Kč stáhnout na www.publero.com.