Páté číslo roku 2014 samozřejmě přináší pohledy do zahrady, jako například na šeřík. Nebo vám nabídneme i nápady na ploty (téměř) bez námahy.

Ale nejen zahrady je květen plný. Je nejvyšší čas začít stavět a rekonstruovat. Takže jsme se rozhodli, že vám poradíme, kde ušetřit při stavbě domu. Taky se podíváme na některé stavební systémy a prvky. Třeba se budeme věnovat dřevostavbám, lícovým cihlám a obkládacím páskům apod.

Pro ty, kteří hledají inspiraci i do domácnosti, máme spoustu nápadů, jak si pustit jaro do interiéru. Stačí jen šikovné ruce, pár doplňků… A co třeba nová koupelna? Nelíbila by se vám? Nebo se také blíží doba, kdy slunce bude hodně pálit, a my musíme pořádně zastínit okna.

Časopis DŮM&ZAHRADA vám prostě nabízí každý měsíc mnoho zajímavého čtení, které vám může být inspirací, zábavou i solidní radou. To všechno bychom vám chtěli poskytovat i nadále, a tak i páté číslo roku 2014 je nabité zajímavými články.

Pokud vás něco zaujalo, neváhejte a časopis si kupte, máte několik možností. Časopis najdete na téměř každém stánku, u benzínové pumpy apod., nebo můžete využít předplatného. (Informace o klasickém tištěném předplatném najdete zde) nebo zde v elektronické podobě pro vaše počítače, tablety a telefony. Objednat si jej můžete také přes e-mail na send@send.cz nebo telefonicky na 225 985 225.