Velká soutěž o nejlepší zahradu, profesionální i amatérský počin jsme navštívili a dokonce udělali i rozhovor s architekty, kteří se pod ní podepsali. A věřte, že je to opravdu fantastická práce.

Druhá Zahrada roku už patří nám a hlavně vám. Jako každý rok, i tentokrát vyhlašujeme naši vlastní soutěž o nejkrásnější zahradu a také o nejkrásnější květinu. Posílat nám můžete vlastní fotografie a pak vyhrát zajímavé ceny. Tak foťte, ať máte zahrady v plné kráse. Třeba hned – vždyť odkvétající jarní květiny a „startující“ letničky jsou tak krásné. Nebo jste měli nádherně obalené stromy květy na jaře? Pošlete nám fotky!

A co dalšího najdete v sedmém čísle roku 2014? Samozřejmě spoustu návštěv v zajímavých domech. Ale nejen to. Máme tu pro vás třeba stavební rady o tom, jak zateplovat.

Hlavním tématem ale jsou zdicí systémy, přinášíme vám novinky ze segmentu „červených a bílých“ – a pěkně konkrétně, žádné nudné omáčky kolem. Seznámíme vás také s výherci soutěže BrickAward – Cihla v 21. století. Mimochodem jeden z vítězných domů jste mohli na našich stránkách vidět již v únorovém čísle…

Z interiérových rubrik bych vypíchl téma „Malý dům“ – ne každý dům totiž oplývá místem, spíše tomu bývá naopak. Poradíme vám, jak efektivně (a efektně) vybavit domácnost, když centimetry nepřebývají.

Časopis DŮM&ZAHRADA vám prostě nabízí každý měsíc mnoho zajímavého čtení, které vám může být inspirací, zábavou i solidní radou. To všechno bychom vám chtěli poskytovat i nadále, a tak i sedmé číslo roku 2014 je nabité zajímavými články.

Pokud vás něco zaujalo, neváhejte a časopis si kupte, máte několik možností. Časopis najdete na téměř každém stánku, u benzínové pumpy apod., nebo můžete využít předplatného. (Informace o klasickém tištěném předplatném najdete zde) nebo zde v elektronické podobě pro vaše počítače, tablety a telefony. Objednat si jej můžete také přes e-mail na send@send.cz nebo telefonicky na 225 985 225.