A nejen zahrady. Pozveme vás třeba do stodoly. A není to obyčejná stodola. Je přestavěná tak, že se v ní dá skvěle bydlet. Vyhrála dokonce cenu za nejlepší rekonstrukci roku. Stojí to za to. Podívejte se sami.

Návštěvy tohoto čísla se ale vydařily opravdu hodně. Představte si třeba pozemek o pouhých 200 metrech čtverečných. A na něm měl architekt postavit dům. S regulativy o odstupu by mohl postavit leda psí boudu. Ale stačilo se domluvit a… Uvidíte sami.

Ze stavebních témat se zde zabýváme betonem. Je to materiál, který je na stavbě stále zapotřebí. Moderní beton ale není ten, který známe z mládí – lopatou naházený z míchačky na hromadu. Dnes mohou být betony neskutečně technicky dokonalé. Nemusí v nich být ani armovací mříž, odolají vysokým tlakům vody a třeba mohou být i barevné.

Časopis DŮM&ZAHRADA vám prostě nabízí každý měsíc mnoho zajímavého čtení, které vám může být inspirací, zábavou i solidní radou. To všechno bychom vám chtěli poskytovat i nadále, a tak i deváté číslo roku 2014 je nabité zajímavými články.

Pokud vás něco zaujalo, neváhejte a časopis si kupte, máte několik možností. Časopis najdete na téměř každém stánku, u benzínové pumpy apod., nebo můžete využít předplatného. (Informace o klasickém tištěném předplatném najdete zde) nebo zde v elektronické podobě pro vaše počítače, tablety a telefony. Objednat si jej můžete také přes e-mail na send@send.cz nebo telefonicky na 225 985 225.