Dokud je ještě alespoň trochu pěkně, pozveme vás na návštěvu jedné moc zajímavé zahrady. Ta nemá ani píď trávy. Takže majitelé nepotřebují sekačku a každotýdenní cvičení s tímto nářadím nechávají na sousedech.

V desátém čísle časopisu DŮM&ZAHRADA ale najdete i zajímavé články, třeba na téma, jak má vypadat správný cenový rozpočet stavby.

Hlavní téma časopisu je o dostupném bydlení. Nechceme vám mazat med kolem úst a říkat, že za milion korun si postavíte na novém pozemku zasíťovaný dům. To není realita. My probereme jak astronomické ceny pozemků, tak i skutečné ceny domů, za jaké je možné vůbec stavět.

Samozřejmě, že nechybí ani spousta návštěv v krásných domech. Třeba dům na titulní straně stojí v Kersku. Ale vydali jsme se třeba i do kanadské Ottawy, kde stojí rodinný dům, který je široký pouze 7,3 metru. Přesto vypadá moderně a krásně.

Pokud vás něco zaujalo, neváhejte a časopis si kupte, máte několik možností. Časopis najdete na téměř každém stánku, u benzínové pumpy apod., nebo můžete využít předplatného. (Informace o klasickém tištěném předplatném najdete zde) nebo zde v elektronické podobě pro vaše počítače, tablety a telefony. Objednat si jej můžete také přes e-mail na send@send.cz nebo telefonicky na 225 985 225.