Jako obvykle, jsou nejsledovanějšími články návštěvy zajímavých domů. Tentokrát vás pozveme do domů, které musely splnit velmi protikladné požadavky. Ale architekti z toho „vybruslili“ více než se ctí. Dokázali, že když se chce, jde všechno. Takže stačí jen chtít.

Z dalších témat tu máme třeba velké zamyšlení nad elektrickou energií na vaší chatě či chalupě. Máte správně nastavený tarif? Nemrháte zbytečně penězi? Porovnáváme, jaké různé možnosti máte i kolik se dá ušetřit.

Bolí vás klouby? Špatně se pohybujete? Chcete mít pohodlné a nebolestivé stáří? Tak nestavějte dvoupatrové domy. Bungalov, tedy přízemní dům bez schodů vám pomůže od mnoha starostí. A to je naše hlavní téma.

Pokud se vám líbí, tak neváhejte a kupte si náš časopis. Máme tu i spousty dalších zajímavých článků k přečtení.

Pokud vás něco zaujalo, neváhejte a časopis si kupte, máte několik možností. Časopis najdete na téměř každém stánku, u benzínové pumpy apod., nebo můžete využít předplatného. (Informace o klasickém tištěném předplatném najdete zde) nebo zde v elektronické podobě pro vaše počítače, tablety a telefony. Objednat si jej můžete také přes e-mail na send@send.cz nebo telefonicky na 225 985 225.