Návštěvy jsou to, co naše čtenáře asi baví nejvíce. Tentokrát jsme se vypravili do domů, které jsou jak zcela nově postavené, tak jde i o rekonstrukce. Ale žádný z nich ovšem neplní předpoklady domů, které se nazývají modulové. Co to je? To jsou domy, kde nemusíte hned stavět celý dům pro rodinu, která teprve někdy bude. Třeba teď vám stačí jen dvě místnosti. Až budou děti, jednoduše připevníte další modul s jejich pokojíčky. A až nebudou, tak ho zase odstraníte. Zajímavá myšlenka? Tak si o ní přečtěte v hlavním tématu našeho posledního letošního čísla.

A co dalšího tu pro vás máme? Třeba budeme zařizovat pokoj pro miminko. Vždyť tahle životní změna se nutně musí dotknout i bydlení. Nebo se podíváme na designová otopná tělesa. Vyklopíme střešní okna a podíváme se na ně ze všech stran. A ti, kdo staví, by si měli přečíst článek o ochraně staveb před srážkovou vodu, a naopak o jejím využití.

Pokud vás něco zaujalo, neváhejte a časopis si kupte, máte několik možností. Časopis najdete téměř na každém stánku, u benzínové pumpy apod., nebo můžete využít předplatného. (Informace o klasickém tištěném předplatném najdete zde) nebo zde v elektronické podobě pro vaše počítače, tablety a telefony. Objednat si jej můžete také přes e-mail na send@send.cz nebo telefonicky na 225 985 225.