Nový rok znamená nová předsevzetí. A my si ta předsevzetí dali už dříve, abychom je mohli hned v prvním čísle zrealizovat. Takže tu najdete mnoho novinek, jako je například lehce omlazený design. Ale ten není tak podstatný, jako to, co se událo s obsahem.

Chceme vám totiž přinášet lepší a podrobnější informace, protože těch obecných je všude dost. To můžete zjistit i z toho, jak těsněji bude časopis svázaný s internetem. Ne všechno se totiž do časopisu vejde, a tak jsme se rozhodli vám nabídnout kompletní informace v součinnosti právě s webem www.dumazahrada.cz. Například dnes a zítra najdete na našich stránkách dva články, které jsou vlastně pokračováním toho, co najdete v časopisu. Především bychom chtěli upozornit na zítřejší článek o výběru televizí. V časopisu i zde najdete spoustu zajímavých, detailních a praktických informací, abyste se při výběru televize nespálili.

Ale to není všechno. Uvnitř čísla například najdete renomovaného finančního poradce Petera Kováčika, který bude po celý rok zpracovávat téma Finance. Určitě vás zaujme i seriál Rekonstrukce v přímém přenosu (ano, jde o upravený dlouhodobý seriál Rekonstrukce online, kterou jsme přinášeli na našich stránkách). Úpravou prošel oblíbený Skicář Barbary Venter, Rady stavebníkům Romana Brabce, dvoustrana Dům a design, Rostlina měsíce…

TOP DOMY 2015 v prodeji!

Vyšel tradiční speciál související s prestižní anketou o titul TOP DŮM, kterou každoročně pořádá náš časopis. Vyberte z typových i individuálních projektů a realizací svého favorita a hlasujte od půlky ledna na www.dumazahrada.cz.

Pokud vás něco zaujalo, neváhejte a časopis si kupte, máte několik možností. Časopis najdete na téměř každém stánku, u benzínové pumpy apod., nebo můžete využít předplatného. (Informace o klasickém tištěném předplatném najdete zde) nebo zde v elektronické podobě pro vaše počítače, tablety a telefony. Objednat si jej můžete také přes e-mail na send@send.cz nebo telefonicky na 225 985 225.