Chcete stavět? Tak to se vám asi bude hodit náš časopis. Podíváme se na tu hutnou problematiku domů – z čeho stavět. Má to být keramika, pórobeton, nebo vápenopísek? A co takhle betonování? Víte o něm něco? Pokud máte v těchto bodech trochu mezery, pak jste tady správně.

Dál tady najdete pěkný materiál o trendech v kuchyních. Vždyť i ty podléhají módě a jednou jsou in lesklé a bez madel, jindy zase vesnický styl ve dřevě. Tak se pojďte inspirovat tím, co je v módě dnes, a také se podívejte na to, co přijde.

A abychom nezapomněli – v našem seriálu rádce nákupu techniky pokračujeme tentokrát s vysavači. Ty potkala v poslední době revoluce. Evropská unie jim omezila maximální příkon a přinutila výrobce dát jim energetický štítek. A najednou zjišťujeme, že vysavače s třetinovým příkonem k těm předchozím sají stejně nebo dokonce lépe. Jak to?

TOP DOMY 2015

Hlasujte v anketě TOP DOMY 2015. Hlasujte a vyberte nejlepší dům na trhu. Najděte ten, který by se líbil vám. Z katalogu TOP DOMY 2015, který je nyní na stáncích, vybrala odborná porota dvacet nejlepších a z nich můžete vy vybrat ty opravdu TOP. Kategorie a podmínky hlasování najdete zde.

A samozřejmě tu u nás najdete spousty a spousty zajímavého čtení o domech, zahradách, interiérech. Navštívíte mnoho zajímavých domů, ale i jednu zahradu. Tak pěkné čtení přeje vaše redakce nejčtenějšího časopisu o bydlení DŮM&ZAHRADA.

Pokud vás něco zaujalo, neváhejte a časopis si kupte, máte několik možností. Časopis najdete na téměř každém stánku, u benzínové pumpy apod., nebo můžete využít předplatného. (Informace o klasickém tištěném předplatném najdete zde) nebo zde v elektronické podobě pro vaše počítače, tablety a telefony. Objednat si jej můžete také přes e-mail na send@send.cz nebo telefonicky na 225 985 225.