Jako každý měsíc se i tentokrát vydáme do zajímavých domů, kde můžete chytit právě tu nejzajímavější inspiraci. Vždyť nápad nemusí být úplně originální, ale může vás osvítit třeba tím, že uvidíte jiné dílo. A to nemluvíme jen o domech, ale i zahradách. Ano, i návštěva zahrady v tomto čísle je. A ne ledajaké. Jde o pořádnou džungli na nároží ulice. Nečekaná, ale o to krásnější.

Nebo vás zavedeme na úzkou parcelu s krásnými ovocnými stromy, kde stojí také úzký dům. Nečekaný, ale o to krásnější.

A jaká další inspirace na vás čeká? Třeba si povíme něco o dřevostavbách. Co? Vlastně všechno. Vždyť je to hlavní téma časopisu. Dřevostavby se rozmáhají čím dál víc a i stavitelé a architekti je čím dál víc prosazují.

Z dalších témat bychom upozornili třeba na pohledy do koupelen a jejich umyvadla nebo na další díl seriálu o výběru spotřebičů. Tentokrát to budou pračky a všechno kolem nich.

A samozřejmě tu u nás najdete spousty a spousty zajímavého čtení o domech, zahradách, interiérech. Navštívíte mnoho zajímavých domů, ale i jednu zahradu. Tak pěkné čtení přeje vaše redakce nejčtenějšího časopisu o bydlení DŮM&ZAHRADA.

Pokud vás něco zaujalo, neváhejte a časopis si kupte, máte několik možností. Časopis najdete na téměř každém stánku, u benzínové pumpy apod., nebo můžete využít předplatného. (Informace o klasickém tištěném předplatném najdete zde) nebo zde v elektronické podobě pro vaše počítače, tablety a telefony. Objednat si jej můžete také přes e-mail na send@send.cz nebo telefonicky na 225 985 225.