Zákony nám ukládají, jak máme stavět domy. Jak mají být postavené, jaké mají mít technické vybavení, jak mají být napojené na veřejné řady apod. Postupně nám ale EU nařizuje víc a víc věcí. Například od roku 2020 nepostavíte nic, co by nebylo v nulovém standardu. Nízkoenergetické domy tak jsou tím největším tématem, které nás musí zajímat.

A pro ty, kteří chtějí prodávat svůj dům či byt zatížený hypotékou, je tu další díl našeho finančního rádce. Hypotéka je jen trochu obtížnější, ale ne nepřekonatelný problém.

Máme tady pro vás jednu perličku. Jsme exkluzivními partnery pořadu Jak se staví sen, jeho druhé řady. A tak vám představíme jeden interiér, který designéři a architekti pro pořad připravili. Jde o byt, kde na zdech jsou paroží, a majitel se jich nechce vzdát. Jenže jak je zakomponovat do moderního interiéru?

A abychom nezapomněli – v našem seriálu rádce nákupu techniky pokračujeme tentokrát s kuchyňskými roboty. Jsou to pomocníci, kteří udělají mnoho namáhavé kuchyňské práce za vás. Ale musíte si umět vybrat toho pravého, abyste naopak neměli té práce víc. A my vám poradíme.

A samozřejmě tu u nás najdete spousty a spousty zajímavého čtení o domech, zahradách, interiérech. Navštívíte mnoho zajímavých domů, ale i jednu zahradu. Tak pěkné čtení přeje vaše redakce nejčtenějšího časopisu o bydlení DŮM&ZAHRADA.

Pokud vás něco zaujalo, neváhejte a časopis si kupte, máte několik možností. Časopis najdete na téměř každém stánku, u benzínové pumpy apod., nebo můžete využít předplatného. (Informace o klasickém tištěném předplatném najdete zde) nebo zde v elektronické podobě pro vaše počítače, tablety a telefony. Objednat si jej můžete také přes e-mail na send@send.cz nebo telefonicky na 225 985 225.