Jako každý měsíc vám na stránkách časopisu Dům&Zahrada přinášíme spousty zajímavého čtení, které vás inspiruje, pobaví a dodá i nějakou tu zajímavou informaci, kterou jste třeba vůbec nevěděli.

V časopisu se stále opakují tatáž témata. Třeba i tentokrát se budeme věnovat energiím. Jenže tohle téma tolikrát proprané má stále co nabídnout. Víte například, že od října si už budete moct koupit pouze ekologické kotle? Ano, ty staré, neekologické skončí, můžou se pouze doprodávat a třeba ty plynové můžete koupit už jen kondenzační. Na první pohled dobrá zpráva, jenže kondenzační kotel potřebuje nový komín, odvod kondenzátu a jiné topení. Ještě, že tu je „kotlíková dotace“. Tématu se budeme podrobně věnovat na stránkách u našeho hlavního tématu.

Samozřejmě, že pro vás máme i zajímavosti z interiérů. Co byste třeba řekli, kdybychom vás naučili vybírat a kombinovat barvy? Chtěli byste? Nebo vám představíme koupelny třetího tisíciletí. Co může být v nich tak moderního? Třeba to, že je můžete ovládat mobilem, dotykem nebo se jich ani nedotknete a všechno ví. Kdo jste, jakou máte rádi teplotu vody, hudbu…

A samozřejmě tu u nás najdete spousty a spousty zajímavého čtení o domech, zahradách, interiérech. Navštívíte mnoho zajímavých domů, ale i jednu zahradu. Tak pěkné čtení přeje vaše redakce nejčtenějšího časopisu o bydlení DŮM&ZAHRADA.

Pokud vás něco zaujalo, neváhejte a časopis si kupte, máte několik možností. Časopis najdete na téměř každém stánku, u benzínové pumpy apod., nebo můžete využít předplatného. (Informace o klasickém tištěném předplatném najdete zde) nebo zde v elektronické podobě pro vaše počítače, tablety a telefony. Objednat si jej můžete také přes e-mail na send@send.cz nebo telefonicky na 225 985 225.