Vlhké základy, popraskané stěny, opadané rákosové stropy, problémy s krovy, střechou… To všechno vás může čekat při rekonstrukci. A tak vám tyhle problémy ukážeme. Pěkně názorně, ať víte, do čeho jdete. A to je k nezaplacení. Vždyť všude se jen hovoří o tom, že je zapotřebí koukat sem a koukat tam, ale nikde vám nikdo konkrétně neřekne nebo dokonce neukáže, co znamená PROBLÉM.

A co dál? Třeba Roman Brabec, náš dlouholetý spolupracovník, radí, jak na vaše problémy. Tentokrát přišel dotaz například na to, jestli lze postavit betonové samonosné schodiště? Prozradíme tu jen výsledek Ano. Jde. Ale… Hodně ohlasů má nový seriál o historii moderní architektury v Praze podle knih z vydavatelství Paseka. Tentokrát tu objevujeme Josefa Sakaře, architekta Filosofické fakulty či Paláce České banky na Poříčí.

Pak tu máme ještě třeba velmi pěkný článek na téma ekonometrie a skladování v kuchyních. Pět základních hledisek pěkně názorně probraných vás určitě přesvědčí o tom, že kuchyně může být krásná a funkční zároveň.

A samozřejmě tu u nás najdete spousty a spousty zajímavého čtení o domech, zahradách, interiérech. Navštívíte mnoho zajímavých domů, ale i jednu zahradu. Tak pěkné čtení přeje vaše redakce nejčtenějšího časopisu o bydlení DŮM&ZAHRADA.

Pokud vás něco zaujalo, neváhejte a časopis si kupte, máte několik možností. Časopis najdete na téměř každém stánku, u benzínové pumpy apod., nebo můžete využít předplatného. (Informace o klasickém tištěném předplatném najdete zde) nebo zde v elektronické podobě pro vaše počítače, tablety a telefony. Objednat si jej můžete také přes e-mail na send@send.cz nebo telefonicky na 225 985 225.