Říká se, že nejdůležitější na domě je střecha. Ale když už máte střechu a přidáte okna, v domě se dá bydlet. A tak se podíváme na okna, abychom se do domů už mohli opravdu nastěhovat. A probereme je jak v jejich vertikální poloze, tak nakloněná na střeše, podíváme se na jejich detaily a otřeme se i o jejich zastínění.

Víte, jak správně koupit nemovitost? Myslíte si, že ano? Tak to si raději přečtěte naši právní poradnu. Tam se dozvíte, co všechno musíte zjistit, zajistit, podepsat, připravit… A není toho málo.

V interiéru budeme romantičtí i drsní. Vezmeme si totiž za vzor jak romantický styl, tak i mužský element, který by neměl nikde chybět. A pak se zavřeme v koupelně a budeme si povídat o tom, jak ji zařídit do detailu dokonale.

A samozřejmě, že v červnovém čísle najdete mnoho a mnoho dalších zajímavých věcí. Spousty návštěv, nápadů a inspirace. Tak pěkné čtení přeje vaše redakce nejčtenějšího časopisu o bydlení DŮM&ZAHRADA.

Pokud vás něco zaujalo, neváhejte a časopis si kupte, máte několik možností. Časopis najdete téměř na každém stánku, u benzínové pumpy apod., nebo můžete využít předplatného. (Informace o klasickém tištěném předplatném najdete zde) nebo zde v elektronické podobě pro vaše počítače, tablety a telefony. Objednat si jej můžete také přes e-mail na send@send.cz nebo telefonicky na 225 985 225.