Z druhého konce pak tu máme zajímavé články na téma domů, které nejsou připojené k běžné rozvodné síti. A to čehokoli – elektřiny, vody, kanalizace, plynu. Ušetřit na energiích ale není právě levné. Jen se sami přesvědčte.

Ale v tomto čísle najdete i mnoho a mnoho dalších zajímavých témat. Jen tak namátkou – víte třeba, jak vybrat správnou vrtačku? Nevíte? Nevíte, proč byste to měli vědět? Vždyť vrtačka je nedílnou součástí každé rodiny. Je jen málo rodin, které vrtačku nemají. A vybrat tu správnou pro své potřeby je těžké.

Nebo další zajímavá témata: tapety, skandinávský styl, úložné prostory. Všechno to jsou věci, které řešíme. Vytapetovat chodbu, čím, jak? A čím ji zařídit? Dát tam bílou skříň od IKEA, nebo tu starou od babičky? Čím větší, tím lepší…

A ještě jedna věc moc a moc důležitá by neměla uniknout vaší pozornosti. V naší realitní poradně máme článek, který vám prozradí, na jaké druhy vlastnictví můžete nejčastěji narazit při koupi nemovitosti? Že to znáte? S novým občanským zákoníkem možná budete koukat, kolik toho neznáte.

A samozřejmě, že v červencovém čísle najdete mnoho a mnoho dalších zajímavých věcí. Spousty návštěv, nápadů a inspirace. Tak pěkné čtení přeje vaše redakce nejčtenějšího časopisu o bydlení DŮM&ZAHRADA.

Pokud vás něco zaujalo, neváhejte a časopis si kupte, máte několik možností. Časopis najdete na téměř každém stánku, u benzínové pumpy apod., nebo můžete využít předplatného. (Informace o klasickém tištěném předplatném najdete zde) nebo zde v elektronické podobě pro vaše počítače, tablety a telefony. Objednat si jej můžete také přes e-mail na send@send.cz nebo telefonicky na 225 985 225.